Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku (update) Zen 4 se opožďuje. Ryzeny 7000 se začnou prodávat přesně v den, kdy Intel odhalí Raptor Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 8. 2022 20:31

    Jan Olšan

    Toho 15. září taky uváděla ta fotka slajdu z Číny. To je sice zfalšovatelné, ale když se to dá dohromady s tím MSI a tím, že o tom jako o hotovce mluvili VideoCardz, tak jako intuitivně je téměř jisté, že už to k tomu vydání 15. září fakt směřovalo.

    Další doklad je jak píšu niž, že ta informace byla v úniku, z kteérho se druhá část (odhalovací event 29. 8.) potvrdila .

    Tady prostě nemůžete pracovat s absolutníma jistotama, máte jenom pravděpodobnosti, a pak se pomocí zkušeností a intuice rozhodovat, co z toho je pravděpodobně dobře a čemu se spíš věřit nedá (o tom pak zprávu nenapíšeme, nebo, pokud se to nějak šíří, občas napíšeme ve formě varování, že to je nejspíš blbost a ať tomu nevěříte).