Hlavní navigace

Zítra startuje první ročník herního veletrhu Game Expo

24. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

V pražském výstavišti v Holešovicích se od 25. do 28. října bude pořádat první ročník veletrhu Game Expo. Naváže na dřívější akce Invex a World GameMaster Tournament, kde se mj. konaly celorepublikové turnaje v počítačových hrách.

Nejinak tomu bude na Game Expu 2012, bude se soutěžit v Call of Duty 4, Battlefieldu 3, Starcraftu 2 a FIFA 13. Menší turnaje proběhnou ve hrách Dota 2, Trackmania Nations a Call of Duty 2. Akci bude moderovat dvojice Fiola a Gelu známá z pořadu Indian (Metropol a nová TV Pětka).

Game Expo 2012
Game Expo 2012

Návštěvníci si mohou kromě sledování těch nejlepších borců sami vyzkoušet několik nových her, v předpremiéře např. Far Cry 3. Společnost MSI bude pořádat overclocking show s tekutým dusíkem, vystaveny budou nové Ultrabooky, herní monitory BenQ a počítače HAL3000. Na řadu přijdou i přednášky, workshopy a rozhovory s lidmi z herní branže.

Další informace o akci najdete na webu pořadatele grunex.com. Kdo používá Twitter, může si s námi zasoutěžit o šest volných vstupenek. Stačí sledovat náš účet @CnewsCZ a čekat na instrukce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku