Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Život s iPhonem je snazší. Apple opět vyzývá k opuštění Androidu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 5. 2017 18:14

    h22

    I když anti-kampaně nejsou moc fér, hezký a většinou působí kontraproduktivně, tak v tomhle má Apple pravdu. Je prostě nejméně problémový a jeho iOS je nejjednodušší mobilní systém. Funguje tam vše tak, jak je potřeba, a uživatel nemusí nic řešit. Zmiňovaná synchronizace a zálohy tam fungují jako u jediného systému - Android a Windows prostě zazálohovat celý telefon neumí. Rychlost a plynulost neztrácí ani po letech používání, dělá kvalitní fotky, provedení telefonu je na dobré úrovni, neotravuje aktualizacemi, má šifrované uložiště a jednoduše se používá. I přesto, že život stále těžký, autem nebo pěšky, tak titulek má v něčem pravdu – ulehčuje život, například v tom, že se u iPhone nemusím starat o to, jestli dostanu nejnovější verzi systému nebo už ne.