Hlavní navigace

Zkuste nové moderní malování Fresh Paint pro Windows 8.1 a WP

26. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zapomeňte už konečně na Malování, všeobecně známý nástroj pro základní práci s bitmapovými obrázky z Windows. Fresh Paint představuje způsob, jak malovat přirozeně. Ovšem, že v ideálním případě byste ale měli disponovat dotekovou obrazovkou. O přípravě nové verze pro Windows 8.1 jsme se dozvěděli již v březnu. Stávající vydání zájemci naleznou ke stažení ve Windows Store.

Tip: Malování na druhou: dotekový nástroj pro Windows 8 vede žebříček

Pokud v současnosti testujete Windows 8.1 Preview, nic vám nebrání, abyste si zkusili rovněž ukázku nadcházejícího Fresh Paint. Stačí, abyste při hledání v digitálním katalogu zadali Fresh Paint 8.1 Preview. Aplikace se tam ale nemusí objevit okamžitě, schvalovací proces určitou dobu trvá. Novinky jsou přesně takové, jaké byste je čekali. K dispozici máte více štětců a efektů, malování by se mělo chovat realističtěji, uživatelské prostředí bylo optimalizováno pro lepší produktivitu atp.

 

Jistě rádi uslyšíte, že teď k Úvodní obrazovce můžete připínat konkrétní projekty. K rozdělané práci se proto vrátíte tak rychle, jak to jen jde. Svá dílka případně nastavíte jako tapetu na zamykací obrazovku. Kromě uvedené ukázky Microsoft do světa vypustil Fresh Paint pro Windows Phone. Malířské plátno tak roztáhnete také na displeji svého chytrého telefonu s dlaždicemi. Ale pozor, vyžaduje 1 GB paměti. Majitelé Windows Phone 7 tak mají automaticky smůlu.

KL24

Ukázka nové verze Fresh Paint
Ukázka nové verze Fresh Paint | Foto: Microsoft

Zdroj: Windows Experience Blog

Byl pro vás článek přínosný?