Hlavní navigace

Známe letošní novinky Dellu, unikla roadmapa

18. 2. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Venue, Venue Pro, Wirgley, Hancock a Millennium – to jsou kódové označení připravovaných telefonů, na kterých budou použity operační systémy Windows Phone 7 a Android – Froyo a Ice Cream (ano, Ice Cream!).

Již v prvním čtvrtletí se můžeme těšit na model Venue a Venue pro. Oba telefony se liší pouze použitými OS. Venue se bude „pyšnit“ Androidem Froyo a Venue Pro Windows Phone 7. Dále budou telefony lákat na 1GHz procesor, 8Mpx fotoaparát, QWERTY klávesnici a HSDPA. V květnu pak přijde stejnojmenný model s pár vylepšeními a novými funkcemi.

Uniklá roadmapa DelluUniklá roadmapa Dellu, zdroj: WPCentral

Roadmapa pro třetí kvartál dále slibuje model Wrigley s Windows Phone 7 další generace. Telefon bude taktéž vybaven gigahertzovým procesorem, 4" dotykovým displejem s rozlišením 800 × 480 pixelů, QWERTY klávesnici na výšku a 8Mpx fotoaparát s možností nahrávat až 720p video.

Asi nezajímavějším uniklým modelem bude Dell Hancock a to kvůli Androidu Ice Cream. Toto pojmenování mělo být původně pro tabletový Android 3.0, nakonec to bude ale asi nástupce verze pro smartphony. Hancock nabídne 4" qHD displej (960 × 540 px), klasickou QWERTY, hlavní 8Mpx fotoaparát a přední 1,3Mpx, dvoujádrový procesor a nahrávání ve Full HD.

MMF24

A ke konci roku se můžeme těšit na model Millennium, který má na chlup stejné uniklé informace až na velikost displeje (4,3 palce) a rozlišení přední kamerky – tentokrát „pouze“ VGA.

Zdroj: WPCentral