Hlavní navigace

Známe nové detaily připravované televize Apple iTV. Bude to pecka

8. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Technické detaily chystané novinky Apple iTV prosakují na povrch. Ačkoli samotná společnost Apple zatím neuvolnila žádné oficiální specifikace, již v polovině ledna jsme vám přinesli první informace o tom, jak by asi mohla televize podle Applu vypadat. Zejména se jednalo o integraci hlasového ovládání Siri, webkameru rozeznávající pohyb a virtuální klávesnici zjednodušující prohlížení internetového obsahu.

Apple iTV

To ale není všechno. O víkendu se na serveru Best Buy objevil krátký dotazník zkoumající potencionální zájem zákazníků o "42" Apple HDTV" za cenu 1 499 USD (přibližně 28 100 Kč), co by obsahovala přístup do App Store, možnost stahovat média prostřednictvím iTunes a integraci iCloud. Best Buy sice velmi brzy poté uveřejnil prohlášení, že se jednalo pouze o čistě hypotetické informace, specifikace se ale v podstatě shodují s tím, co je od nového produktu očekáváno.

Zmíněná cena se na první pohled může jevit jako vysoká (na televizi), na druhou stranu se bude jednat prakticky o počítačovou sestavu, kterou by dokonce mohl pohánět nový mikroprocesor Apple A6.

Zdroj: ExtremeTech

Byl pro vás článek přínosný?