Hlavní navigace

Zoner Photo Studio 13: ještě lepší správce a 64 bitů k tomu

1. 10. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Český správce a editor fotografií Zoner Photo Studio přichází na trh s novou verzí. Ta zachovává funkcionalitu i uživatelské rozhraní původní verze, navíc se ale nově zaměřuje na lepší správu ukládaných obrázků a úpravy snímků.

Snad žádná jiná česká aplikace pro koncové uživatele není v současnosti tak úspěšná, jako je správce a editor fotografií Zoner Photo Studio. Tento povedený nástroj nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné prohlížení, vyhledávání, třídění a samozřejmě i pro úpravy snímků. Nyní na trh přichází jeho již třináctá verze, která kromě drobných změn v uživatelském prostředí přináší nové technologie využívající výkonový potenciál moderních počítačů a samozřejmě také nové nebo vylepšené funkce pro úpravy a zpracování snímků.

KL24

S příchodem Windows Vista začali běžní uživatelé objevovat svět 64 bitových programů. Dnes, v době Windows 7 se skoro zdá, že software, který nemá 64bitovou verzi, jako by ani neexistoval. V Zoneru jsou si toho dobře vědomi, proto nové Zoner Photo Studio 13 nabídne zcela poprvé právě i 64bitovou variantu. Spolu s optimalizacemi pro vícejádrové procesory, které dnes najdete s výjimkou minibooků snad ve všech nových počítačích, tak dokonale využije výkon vašeho stroje, což se pozitivně projeví při zpracování opravdu velkých fotografií i při startu programu.

Pokračování na ExtraWindows.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku