Hlavní navigace

AMD dává zadarmo hru Assassin's Creed Valhalla k procesorům Ryzen 7 a Ryzen 9

9. 7. 2020

Sdílet

Zdroj: AMD
Opět je to populární situace, kdy někdo k nově koupenému hardwaru přidává hru zadarmu – tentokrát jsou to procesory Ryzen od AMD.

Často se děje, že výrobci grafických karet na chvíli k nově koupeným kusům zadarmo přidávají nějakou hru, aby podpořili prodeje. U procesorů se to nějak zažité není, ale v poslední době se i zde tato zvyklost ujímá. Toto léto budete mít možnost dostat hru zadarmo při koupi procesorů Ryzen od AMD.

Rozdávána bude áčková hra Assassin's Creed Valhalla, tedy nový díl populární série, jenž má vyjít v prosinci. Dostanete ji k desktopovým procesorům Ryzen 7 a Ryzen 9 – platné pro tuto nabídku jsou modely nově vydané modely 3800XT a 3900XT, ale i starší 3700X, 3800X, 3900, 3900X a 3950X. Threadrippery bohužel nikoliv.

Mimo samotné desktopové procesory ale bude hra přidávána i k hotovým počítačům s nimi. A dokonce i k notebookům, u kterých se to ale bude týkat Ryzenů 4000 – modelu 4800H a 4800HS a 4900H a 4900HS.

Tato akce probíhá od tohoto úterý (7. 7.) a bude běžet až do začátku října (3. 10.) letošního roku, pokud tedy nedojdou připravené licence dřív. Nárok na hru získáte jako obvykle tak, že musíte dostat od prodejce kupon s kódem – je tedy třeba nakoupit i těch, kteří na akci spolupracují. Poté bude třeba získaný kupon uplatnit nejpozději do 7. 11., jinak propadne.

Obchody, které na akci spolupracují, jsou pro ČR Alza.cz, CZC.cz, T.S.Bohemia a zřejmě také AT Computers a 100Mega (celý seznam pro střední Evropu můžete vidět v galerii). CZC a Alza již mají kupony uvedené v katalogu v tuto chvíli, T.S.Bohemii to asi ještě chvilku bude trvat. Při nákupu si vždycky dejte pozor, jestli je hra u položky uvedená.

KL24

Galereie: Podmínky bundlu Assassins Creed Valhalla k procesorům AMD Ryzen 7/9

Pozor, k uplatnění nároku musíte mít procesor v počítači

Uplatnění se provede na www.AMDRewards.com, kde se musíte zaregistrovat a také budete muset spustit aplikace, které ověřuje, zda máte danou komponentu nainstalovanou v počítači. Pozor tedy na to, procesor už budete muset v ten moment používat, i když to asi nutně nemusí být stejný, jaký jste koupili, asi stačí, když půjde o jeden z pokrytých typů.

Zdroj: AMD

Byl pro vás článek přínosný?