Hlavní navigace

Acer představuje cestovní projektor K130

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
14. 6. 2012

Sdílet

Jedinečná technologie zvyšuje světelný tok, zlepšuje barvy a prodlužuje životnost světelného zdroje PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA (16. dubna 2012) — Neobyčejně lehký, velmi snadno přenosný a kompaktní projektor K130 je tak malý, že se vejde dokonce i do kapsy a umožňuje promítat živý obraz přímo z ruky. Acer K130 je ideální pro uživatele na cestách, kteří potřebují přenosné zařízení. Váží méně než půl kilogramu a se svými rozměry 140 × 116 × 41 mm je přibližně stejně velký jako polovina listu formátu A4. Projektor však zaujme nejen neobyčejně snadnou přenosností, ale i atraktivním lesklým černým provedením rafinovaně elegantního těla, v jehož horní části je zapuštěn ovládací panel, který usnadňuje obsluhu. Přesto však nabízí pozoruhodný výkon na tak malé rozměry.  

Acer K130

Acer K130

 

 

Acer K130

Acer K130

 

Acer K130

Acer K130

 

Acer K130

Acer K130

Světelný tok 300 ANSI lumenů ve spojení s kontrastním poměrem Dynamic Black 10 000:1 zajišťuje realistickou a živou projekci. Nativní rozlišení 1280 × 800 WXGA a podpora plného vysokého rozlišení HD 1920 × 1080 zaručují neobyčejně ostrý obraz, prezentace na vysoké úrovni a umožňují současně promítat obraz ve vysokém rozlišení. K130 je rovněž velmi tichý - v úsporném režimu Eco Mode dosahuje hlučnost pouhých 29 dBA.

Projektor K130 je vybaven porty USB, HDMI i čtečkou paměťových SD karet, a můžete ho tedy jednoduše připojit k digitálním zařízením a sdílet multimédia i kancelářské soubory přímo z SD karty nebo USB flash disku. Nemusíte tedy nosit notebook ani videopřehrávač. Projektor navíc umožňuje uživatelům vychutnat si vzrušující zábavu i na velké ploše. Dále podporuje technologiii DLP 3D, a zprostředkuje tedy naprosto úchvatné trojrozměrné zážitky divákům , kteří sledují 3D obsah brýlemi DLP 3D. Volitelný USB bezdrátový adaptér umožňuje prostřednictvím aplikací Mobishow a Equiview bezdrátovou projekci ze smartphonu či tabletu s WiFi.

Tento projektor je důkazem úsilí společnosti Acer o vývoj ekologičtějších výrobků. LED lampy neobsahují toxické látky, jako např. rtuť či halogenové plyny, a ve srovnání s běžnými lampami snížují spotřebu elektrické energie.

Projektor K130 je dále vybaven řešením řízení spotřeby Acer EcoProjection, které je šetrné k životnímu prostředí. Součástí tohoto řešení je režim ExtremeECO, který představuje světovou špičku v této oblasti. Zajišťuje progresivní regulaci napájení lampy a tím sniží spotřebu projektoru až o 70 %. Sada programů Acer EcoProjection obsahuje rovněž Acer ePower Management pro snadné nastavení projektoru.