Hlavní navigace

Aplikace už ovládají domy i domácí spotřebiče a nyní přišla řada také na letáky!

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
5. 6. 2019

Sdílet

Chytré telefony dennodenně procházejí řadou vylepšení a aktualizací, aby nám usnadnily nejen jejich používání, ale i další aktivity, kterým se běžně věnujeme. Už dávno nepotřebujete zvláštní navigaci do auta, drahý fotoaparát ani speciální krokoměr, se vším si dnes poradí nejrůznější aplikace, a akční letáky vašich oblíbených obchodů nejsou výjimkou.

Méně starostí, více ekologie

Kolikrát se vám stalo, že jste propásli nějakou zajímavou akci jen proto, že vám aktuální nabídka zrovna nedorazila do schránky? Kolik místa vám doma zabírají hromady letáků a jak často se s nimi musíte tahat do kontejneru na papír? Když se nad tím zamyslíte, tak vám papírové letáky přinášejí spoustu povinností, často se k vám ani nedostanou včas a navíc zatěžují planetu, jelikož se z nich po pár dnech stane bezcenný kus papíru.

Právě proto se vyplatí využít bezplatnou aplikaci Kimbino! Ušetří vám spoustu času i energie, jelikož s sebou nepřináší žádný zbytečný odpad, a také se postará o to, že vám neunikne jediný akční leták. Mimo to si ji můžete otevřít ve svém telefonu i tabletu nebo přímo na počítači prostřednictvím webových stránek Kimbino, takže budete všechny potřebné letáky k dispozici přesně tehdy, kdy si na ně uděláte čas.

Výhodné akce vždy při ruce

Výhoda Kimbino aplikace však nespočívá pouze v tom, že vám umožňuje prohlížet letáky kdekoliv a kdykoliv. Velké plus je také to, že máte k dispozici skutečně všechny letáky, takže si můžete prolistovat akční leták Billa a jeho nabídku rovnou porovnat s tím, co vám přinese Lidl leták příští týden. Díky tomu se vám nestane, že byste vyrazili do obchodu a následně zjistili, že jste za celý nákup mohli zaplatit klidně i o pár stovek méně, kdybyste zvolili jiný řetězec.

Kimbino basic company logoDíky nejnovější aktualizaci aplikace Kimbino ani nemusíte myslet na to, že zrovna vychází nějaký nový leták. Vývojáři ji totiž obohatili o takzvané push notifikace, které vám jednou týdně automaticky připomenou, že se můžete podívat, jaké zajímavé akce si pro vás v obchodech přichystali. Jediné, co pro zprovoznění této funkce musíte udělat, je to, že si obchody, které vás zajímají, přidáte mezi oblíbené položky. Pokud o tyto notifikace nebudete mít zájem, můžete si je samozřejmě vypnout v nastavení aplikace.

Každý z nás si může s pomocí všelijakých aplikací ušetřit plno času i starostí. Když si uprostřed pracovní doby vzpomenete, že jste nachystali prádlo do pračky, ale zapomněli ji zapnout, můžete to vyřešit i na dálku. Pokud se zpozdíte a nestihnete váš spoj, tak se během pár vteřin dozvíte, kdy vám jede další nebo kterou alternativní trasu můžete zvolit.

A když vám během čekání vyskočí upozornění na nový leták, tak si ho hned můžete prohlédnout a rovnou po cestě vyrazit na nákup, díky čemuž pak do obchodu nebudete muset jezdit zvlášť a ještě utratíte mnohem méně. Aby vám skutečně neunikla jediná novinka ze světa, pak určitě nezapomeňte Kimbino na Facebooku a na Instagramu!