Hlavní navigace

Arlo: Skvělá bezdrátová kamera pro ty, kteří chtějí vidět vše

Zdroj: Redakce

Kamery lze rozmístit na kritická místa a sledovat obraz ze všech na jediné obrazovce. Mezi nejpovedenější dohledové systémy se rychle zařadila i nová rodina bezdrátových kamer NETGEAR Arlo. Americká společnost NETGEAR stála během své letos již dvacetileté existence u zrodu řady technologických prvenství, k nimž patří i kamery Arlo. V prodeji jsou prozatím dva modely, Arlo a Arlo Q, a oba nabízejí uživatelům výjimečné vychytávky – model Arlo např. plně bezdrátový provoz v interiéru i exteriéru, model Arlo Q pak třeba obousměrný přenos zvuku.

Komerční sdělení
15. 6. 2016

Sdílet

Oba modely kamer vsázejí na vysoce kvalitní provedení a širokou řadu funkcí v čele se špičkovým obrazem, režimem nočního vidění, pohybovým senzorem či automatickým ukládáním videozáznamů do cloudového úložiště. Uživatelé mají navíc možnost sledovat živě streamovaná nebo již natočená videa kdekoli a kdykoli prostřednictvím mobilní aplikace Arlo.

První a jediná plně bezdrátová kamera

NETGEAR Arlo je první a dosud jedinou 100% bezdrátovou Wi-Fi bezpečnostní kamerou – to znamená, že k ní není nutné připojovat žádný kabel, protože obraz přenáší bezdrátově a o nabíjení se starají čtyři 3V baterie typu CR123. Díky kompaktnímu provedení, efektní instalaci prostřednictvím magnetických držáků, plně bezdrátovému režimu a konstrukci odolné proti povětrnostním vlivům poskytuje kamera Arlo uživatelům naprostou volnost při rozhodování o jejím umístění.

Netgear Arlo
Netgear Arlo

Výborná kvalita obrazu ve vysokém HD rozlišení (720p) společně se širokým 110° zorným polem a režimem nočního vidění umožňují uživatelům detailně sledovat okolí kamery během celého dne. Arlo navíc využívá také senzor pohybu, který uživatele informuje o případném narušení monitorovacího prostoru a zároveň automaticky spustí nahrávání videozáznamu. Konfigurovatelné notifikace jsou zasílány v reálném čase, což uživatelům dává jistotu, že jejich domovy, děti, domácí zvířata, auta, rekreační objekty či jakékoli jiné důležité objekty jsou pod trvalým a spolehlivým dohledem. Notifikace jsou doručovány formou e-mailu nebo zpráv v rámci intuitivní a zdarma dostupné mobilní aplikace Arlo, využívající nejlepší cloudový přístup ve své třídě.

Bezpečnostní kamera s obousměrným přenosem zvuku

Kompaktní dvoupásmová Wi-Fi kamera Arlo Q je určena pro monitorování vnitřních prostorů, jako jsou byty, domy, chaty, garáže či kanceláře. Její Full HD rozlišení (1 080p), 4Mpx obrazový senzor a osminásobný digitální zoom umožňují uživatelům detailně sledovat monitorovaný prostor v úhlu až 130°. Kamera rovněž využívá integrovaná čidla nočního vidění, díky nimž lze snímat kvalitní obraz i během nočních hodin.

Netgear Arlo Q

Unikátní vlastností kamery Arlo Q je zvukový senzor, který při neobvyklé aktivitě zašle uživateli upozornění na jeho mobilní zařízení. Audio systém je navíc obousměrný, takže uživatel má nejen možnost zřetelně slyšet hlasy a zvuky z okolí kamery, ale zároveň může prostřednictvím kamery komunikovat. To mu dává nad monitorovaným prostorem naprostou kontrolu.

Ukládání nahrávek do cloudu

Nahrávky pořízené kamerami Arlo a Arlo Q se automaticky ukládají do cloudu, kde si je uživatelé mohou kdykoli prohlédnout prostřednictvím intuitivní a zdarma dostupné mobilní aplikace Arlo (Android, iOS). Ta současně slouží pro správu všech připojených kamer. Základní verze cloudu je volně dostupná a videa jsou zde zdarma uložena po dobu sedmi dní, což je další z unikátních vlastností dohledových systémů Arlo. Za příplatek lze využívat pokročilou verzi cloudu, určenou pro ukládání videí natočených v rámci funkce nepřetržitého video nahrávání (v režimu 24/7).

Netgear Arlo a Arlo Q

Více informací lze najít na webu www.arlo.com.