Hlavní navigace

Brother představuje dvě nové multifunkční tiskárny

Zdroj: Redakce
Společnost Brother uvádí na trh dva nové modely inkoustových multifunkčních tiskáren, DCP-J552DW a MFC-J470DW, které si jsou velmi podobné a přece rozdílné. MFC varianta je vybavena funkcemi hodícími se více do kanceláře, jako je fax a ADF. Nicméně, oba modely nabízejí automatický duplexní tisk, podporu Brother aplikací, WiFi síťové připojení a provoz šetrný k životnímu prostředí.
Komerční sdělení
11. 10. 2013

Sdílet

Zvolit ten správný model může být opravdu nelehké – dvě podobná multifunkční zařízení a za stejnou cenu. Jedná se ovšem o rozdílná zařízení, především dle způsobu využití. Model MFC-J470DW disponuje faxem a funkcemi, které jsou vhodné pro kanceláře. Kdežto DCP-J552DW je spíše určen pro domácnosti. Samozřejmostí je snadné ovládání a dotykový displej.

Tak stejné a přece jiné

Brother DCP-J552DW a MFC-J470DW jsou rychlá, kompaktní a spolehlivá zařízení. Oba modely nabízejí duplexní tisk, který umožňuje snížení nákladů na tisk. Navíc při používání vysokokapacitních náplní vám inkoust vydrží až na 600 stánek.

Oba dva modely, vybavené WiFi připojením, podporují mobilní aplikace Apple AirPrint**, Google Cloud Print™ a Brother aplikace iPrint&Scan pro tablety a chytré telefony (Brother aplikace jsou ke stažení zdarma na www.brother.cz). Kromě toho obě multifunkční zařízení je možné přímo propojit s cloud službami, jako jsou Facebook™, Dropbox, SkyDrive®, Evernote™, Flickr ® a Picasa™.

Dalším společným jmenovatelem je šetrnost k životnímu prostředí. Obě zařízení splnila kritéria mezinárodních ekologických certifikací, jmenovitě německé Blue Angel a mezinárodní Energy Star.

Praktické Brother aplikace

DCP-J552DW a MFC-J470DW patří do PRINT 3.0 generace tiskových řešení. Což znamená svižnější, kompaktnější a inteligentnější zařízení, která disponují aplikacemi usnadňujícími váš dennodenní život v kanceláři a kdekoli jinde. Jednou z novinek v oblasti aplikací od společnosti Brother je Office Doc Creator, která skenuje dokumenty a automaticky je konvertuje do formátu Microsoft Office. Což znamená, že fotografie jsou rozpoznány a text převeden do formátu podporovaného programem MS Word, tedy přímo po skenování můžete pokračovat v práci s dokumentem. Další inovací šetřící čas a peníze je možnost označení textu či části dokumentu, kterou chcete kopírovat nebo skenovat. A naopak můžete také označit část, kterou skenovat či kopírovat nechcete.

* V souladu se standardy ISO/IES 24734.
** AirPrint a AirPrint jsou obchodními značkami společnosti Apple Inc.