Hlavní navigace

Canon rozšiřuje rodinu multifunkčních tiskáren o čtyři Pixmy

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
8. 2. 2013

Sdílet

Společnost Canon doplnila svou řadu domácích multifunkčních tiskáren PIXMA MX o čtyři nové modely. Jedná se o PIXMA MX395, MX455, MX525 a MX925, která nahrazují starší přístroje PIXMA MX375, MX435, MX515 a MX715/MX895. Představené modely obsahují tiskárnu, skener, fax a automatický podavač dokumentů (ADF).

Model PIXMA MX925 disponuje novým zdvojeným předním zásobníkem papíru, který pojme až 250 listů běžného papíru a 20 listů foto papíru. Dokumenty formátu A4 lze produkovat rychlostí 10 barevných obrázků za minutu a 15 černobílých obrázků za minutu.

Skenování a kopírování vícestránkových dokumentů usnadňuje a zrychluje plně integrovaný 30stránkový automatický podavač ADF (Automatic Document Feeder). Tiskárny PIXMA MX525 a MX925 pomáhají uživatelům při úspoře papíru a při rychlé tvorbě profesionálně vyhlížejících dokumentů, nabízejí funkci oboustranného tisku. Tyto modely také mají velký barevný displej, který zprostředkovává přímý přístup ke cloudovým funkcím, zatímco ovládací prvek Dual Function Panel usnadňuje tisk, kopírování, skenování a faxování přímo z přístroje.

Vyšší výtěžnost

Všechna zařízení řady PIXMA MX nyní mohou využívat volitelné inkoustové kazety XL s vysokou výtěžností. Ty dokáží vyprodukovat více výstupů za nižší cenu a bez kompromisů v oblasti kvality. Navíc, model PIXMA MX925 je první tiskárnou společnosti Canon, která nabízí volitelný zásobník černého pigmentového inkoustu velikosti XXL. S ním lze vytisknout až jeden tisíc stran A4 bez nutnosti výměny barvy .

Sofistikovaný software

Novinkou v rodině kancelářských přístrojů PIXMA MX je tiskový software Canon My Image Garden. Umožňuje snadnou navigaci mezi tiskem a funkcí skenování. Její ovládací rozhraní ošetřuje centrálně všechny hlavní funkce. Mezi ně patří usměrňování funkce skenování do módů Auto Scan, Photo Scan a Document Scan, stejně jako funkce Stitch umožňující automatické spojování skenovaných předloh do jednoho obrazu. Nové tiskárny také podporují skenování dokumentů přímo do cloudových služeb, jako jsou DropBox nebo Evernote. Pořízené dokumenty ve formátu PDF lze opatřit heslem pro zvýšení jejich bezpečnosti.

Modely PIXMA MX395, MX455, MX525 a MX925 budou v prodeji od března 2013.