Hlavní navigace

Chytrá televize pro každého – Point Of View Smart TV

Zdroj: Redakce
Proměňte svou televizi ve Smart TV
Komerční sdělení
13. 2. 2013

Sdílet

Společnost POIN OF VIEW, známá především jako výrobce grafických karet a tabletu s Androidem, nyní oznámila novinku ve svém produktovém portfoliu, HDMI Smart TV dongle s bezdrátovou klávesnicí.

HDMI Smart TV je ideálním řešením pro starší LCD televize nebo monitory s HDMI vstupem. S POINT OF SMART TV tak z těchto zastaralých televizí uděláte SMART TV, se kterou se budete moci připojit na internet, sledovat filmy, hrát hry, psát emaily, stahovat nekonečné množství aplikací a her zdarma, nebo si třeba jen povídat s přáteli na sociálních sítích a sdílet fotografie.

POV Smart TV POV Smart TV POV Smart TV

POV HDMI Smart TV je vybaven nejnovějším operačním systémem Android 4.1 a jeho instalace je opravdu velice jednoduchá. Stačí, pokud naleznete na televizi volný HDMI vstup a připojíte do něj POV HDMI Smart TV a zábava může začít. Díky integrovanému Wi-Fi modulu s podporou standardů b,g,n jej lehce připojíte do každé domácí sítě a k internetu kde můžete ihned prohlížet oblíbené stránky nebo poslouchat hudbu a to vše z pohodlí sedačky v obýváku díky bezdrátové klávesnici s touch padema laserovým ukazovátkem, která je součásti balení.

Srdcem POV HDMI Smart TV je kvalitní procesor dual core Cortex A9 s frekvencí 1,6GHz a grafický procesor Quad core Mali-400. K tomuto rychlému procesoru pak najdete i osazenou operační paměť RAM 1GB, a integrovanou paměť 4GB kterou je možné rozšířit kartou microSD. Dále je POV HDMI Smart TV vybaven mini USB portem, USB portem a výstupem HDMI 1.4.

Specifikace:

Model: TV-HDMI-KB-01  
Operační systém: Android 4.1 Jelly Bean
Procesor: Dual Core A9 1,6 GHz
Grafický procesor: Quad core Mali-400 3D akcelerace
Operační paměť: 1024 MB DDR3
Paměť: Interní: 4 GB
  rozšiřitelná prostřednictvím microSD paměťových karet
Rozhraní: HDMI 1.4
  USB
  miniUSB
  microSD slot
  WiFi b,g,n
Rozměry: 95 × 46 × 23 mm
Hmotnost: 46 g
Rozměry klávesnice: 154 × 62,5 × 12 mm

 

Cena:
Doporučená maloobchodní cena TV-HDMI-KB-01 je 2 640,- s DPH
Záruka:
Na zařízení se vztahuje 2letá záruka výrobce.

Více informaci na: http://www.point-of-view.cz