Hlavní navigace

Cloudové kamery D-Link – domácí dohled pro každého

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
17. 6. 2013

Sdílet

Kamery obecně patří do nejrychleji se rozvíjejícího segmentu s velkým potenciálem nejen ve firemním prostředí, ale i v domácnostech. Právě pro domácí uživatele jsou určeny produkty rodiny mydlinkTM, u nichž je kladen hlavní důraz na uživatelsky přívětivou instalaci a jednoduchý monitoring přes mobilní zařízení.

mydlinkTM – hlídejte si to nejcennější

Produkty mydlinkTM našly velkou oblibu u široké škály domácích uživatelů díky velmi jednoduché instalaci, ale hlavně možnosti sledovat obraz přes webové rozhraní odkudkoliv bez nutné detailní znalosti nastavení sítě. Proces instalace provede uživatele všemi kroky v českém jazyce včetně nastavení vzdáleného přístupu. K dispozici jsou také aplikace pro jednoduchý přístup přes mobilní zařízení. Majitelé produktů Apple nebo zařízení s operačním systémem Android tak sledují obraz na svých přístrojích a jsou i schopni měnit základní nastavení. V rámci této služby vznikly i další produkty, jako malý storage pro záznam obrazu (DNR-322L) nebo nový cloudové routery, které lze opět velmi jednoduše ovládat ve stejném prostředí včetně mobilních aplikacích.

Kamery D-Link dnes nabízejí řadu vylepšení a funkcí, které zaručují vysokou kvalitu obrazu a také snadnost jeho zpracování, stejně jako ovládání celého zařízení. A které že jsou nejzajímavější v současnosti prodávané modely?

Bezdrátová cloudová kamera DCS-930L je nejúčinnějším a nejlevnějším způsobem, jak sledovat dům nebo pracoviště. Díky kompaktní konstrukci ji můžete instalovat kamkoliv.

Denní a noční cloudová kamera DCS-932L je ideální pro nepřetržité 24hodinové sledování. Vestavěné infračervené LED diody umožňují natáčení i za velmi slabého nebo dokonce žádného osvětlení.

Rozšířená denní a noční cloudová kamera DCS-942L nabízí opravdu kompletní monitorovací řešení. je vybavena volnou paměťovou kartou microSD s kapacitou 16 GB umožňující nepřetržitý záznam po dobu až 7 dní (při nahrávání 12 hod. denně s funkcí detekce pohybu).

Pan/Tilt/Zoom cloudová kamera DCS-5020L s motorizovaným šasi pro naklápění a otáčení je všestranným řešením pro sledování domácnosti nebo malého podniku. Je vybavena infračerveným přisvícením pro automatické sledování v noci a wi-fi extenderem pro zlepšení pokrytí domácnosti signálem.

Informace o kompletním produktovém portfoliu D-Link najdete na www.dlink.cz