Hlavní navigace

Creative SoundBlaster JAM – hlasitý společník na cesty s pořádnou výdrží

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
10. 7. 2015

Sdílet

K létu neodmyslitelně patří teplo, voda, cestování, poznávání nových lidí, míst a nezapomenutelné zážitky a vzpomínky. Ať si to uvědomujeme nebo ne, tak s každým zážitkem se nám podvědomě spojuje nějaká hudba. Hudba, neodmyslitelný aspekt memorování našich zážitků. Proto poctivě namixovaný playlist nikdy nemůže chybět a při častém letním cestování kvalitka v podobě dobrých songů určitě padne vhod. Přesně tak, jak pohodlné a lehké sluchátka, které nebudete mít chuť po třech hodinách poslechu hudby shodit z hlavy.

Takovými bezpochyby jsou bezdrátová sluchátka Creative Sound Blaster JAM. Sluchátka SB JAM zaujmou na první pohled. Ptáte se čím? No určitě svým jednoduchým designem a hmotností pouhých 83 gramů, díky čemuž jsou příjemné a pohodlné no a po pár minutách zapomenete na to, že je vůbec máte. Nicméně, vzhledem ke své jednoduchosti a kompaktním rozměrům nabízejí uživateli více než dost.

V dnešní době je zabudovaná baterie u přenosných bezdrátových sluchátek samozřejmostí, ale co její výdrž? Se SB JAM si budete moci užívat svou namixovanou hudbu nebo spokojeně telefonovat až 12 hodin. Nabíjí se jednoduše a rychle přes microUSB kabel. Sluchátka disponují vestavěným kvalitním mikrofonem s redukcí hluku a zvukových ozvěn mikrofonu. Čili, poskytují skutečně čistý a jasný hlas při telefonování, který v tom momentě určitě oceníte.

Kvalitní sluchátka by neměly být jen lehké a pohodlné, ale měly by mít i vynikající, našemu uchu lahodící zvuk. Sluchátka SB JAM s výkonnými měniči nabízejí čistý a nezkreslený zvuk. Frekvenční odezva sluchátek se pohybuje v rozmezí od 20Hz do 20kHz, což je opravdu slušné. Pokud by se vám málilo, tak vám sluchátka pod známou značkou Sound Blaster nabízejí třešničku na dortu, v podání tlačítka "BASS" na jednom z náušníků. Co tato třešnička dokáže? Citelně a jasně zintenzivní a pozvedne basy přehrávaných skladeb do požadované úrovni.

 

Celou dobu skloňované výrazy jako přenosné, bezdrátové, jednoduché vlastně charakterizují, že sluchátka Sound Blaster JAM vám nabídnou až dvě možnosti bezdrátového párování s mobilními zařízeními. Sluchátka disponují nejnovější verzí Bluetooth 4.1 a technologií NFC pro snadné a rychlé párování sluchátek jedním dotykem s mobilními zařízeními, které také musí disponovat těmito bezdrátovými technologiemi.

Vzhůru za nezapomenutelnými letními zážitky s oblíbenou hudbou v uších, svobodně, bez kabelů a zábran se sluchátky Creative Sound Blaster JAM.

Doporučenou maloobchodní cenou sluchátek je 1439 Kč a mezi prodejce patří například CZC.cz: http://www.czc.cz/creative-soundblaster-jam/168577/produkt či Alza.cz https://www.alza.cz/creative-sound-blaster-jam-d2367447.htm

Distributorem pro ČR je pak společnost eD’system Czech http://www.edsystem.cz/