Hlavní navigace

Doména EU - registrace za 55 Kč

Zdroj: Redakce

V českých končinách je popularita domén EU hned za národní doménou .cz a vzhledem k tomu, že vhodných volných názvů v české doméně již tolik není, je registrace EU domény ideální alternativou.

Komerční sdělení
14. 4. 2014

Sdílet

Domény .eu za nejlepší ceny registrujte na www.subreg.cz.

Doména EU za 55 Kč

Společnost Gransy, 1. ICANN akreditovaný registrátor v ČR a současně registrátor domén EU, nabízí nyní na svém doménovém projektu Subreg.cz registraci domény EU za cenu 2 €, což je v přepočtu cca 55 Kč bez DPH. Cena je vždy vypočítána podle aktuálního kurzu.

Kromě on-line správy domén Subreg nabízí:
●     kreditní systém, přímé platby kartou
●     zdarma 10MB prostor FTP
●     přesměrování na libovolnou adresu
●     DNS, DNSSEC
●     parking domén
●     API pro registraci a správu domén

 

Novou koncovku či doménu EU?

Rok 2014 je ve znamení rozšiřování internetu o nové doménové názvy, čímž vzniká doméně .eu vysoká konkurence. Podle posledního průzkumu sdružení EURid je téměř 40 % domén .eu využíváno pro obchodní účely a k firemním prezentacím. Celkový počet registrací EU domén dosahuje téměř 4 miliónů a doméně EU patří v Evropě 4. místo po doménách .de, .uk a .nl.

Registrace domény EU se určitě stále vyplatí díky vysoké popularitě, vlastní historii. Pro evropské firmy je stále nejvhodnější variantou.

Hosting s EU doménou zdarma

Hledáte-li ke svému projektu doménu a současně i webhosting, projekt G-hosting nabízí PHP nebo JSP webhosting v cenách od 23 Kč/měsíc bez DPH.

Webhosting s doménou EU zdarma objednávejte na www.g-hosting.cz.

Provozovatelem projektů Subreg.cz a G-hosting.cz je společnost Gransy s.r.o., která je prvním a také jediným ICANN akreditovaným registrátorem v České republice.

Domény .eu za nejlepší ceny registrujte na www.subreg.cz.