Hlavní navigace

Doména EU zdarma

Zdroj: Redakce

Domény .EU patří v České republice k nejpopulárnějším doménám hned za národní doménou. Nyní je možné získat novou doménu zcela zdarma ke každému webhostingovému programu PHP v cenách již od pouhých 23 Kč/měsíc.

Komerční sdělení
14. 9. 2015

Sdílet

Gransy

Hosting s EU doménou zdarma

Hledáteli ke svému projektu doménu a současně i webhosting, projekt Ghosting nabízí PHP5 webhosting v cenách od 23 Kč/měsíc bez DPH. Na výběr je několik programů, od zcela jednoduchých pro menší prezentace, po programy poskytujících dostatek prostoru a výkonu i pro náročné webové projekty. Výhodou je, že celkovou kapacitu programu si můžete libovolně rozložit mezi web, emaily nebo MySQL databáze. Vybrané programy nabízejí i hostování více domén současně za jednu cenu.

Webhosting s doménou EU zdarma objednávejte na www.ghosting.cz.

Doménu EU si jednoduše zaregistrujete i na Subreg.cz

Společnost Gransy s.r.o, která provozuje webhosting Ghosting.cz provozuje i registrátorský projekt Subreg.cz. Zde nabízí domény .EU nyní za výhodnou cenu pro první rok registrace. Sleva během
měsíce června dosahuje 50 % oproti běžným cenám.

Kromě online správy domén Subreg nabízí:

● kreditní systém, přímé platby kartou
● zdarma 10MB prostor FTP
● přesměrování na libovolnou adresu
● DNS, DNSSEC
● parking domén
● API pro registraci a správu domén

Domény .eu za nejlepší ceny registrujte na www.subreg.cz.

Provozovatelem projektů Subreg.cz a Ghosting.cz je společnost Gransy s.r.o., která je prvním a také jediným ICANN akreditovaným registrátorem domén v České republice.