Hlavní navigace

GIGABYTE uvádí sérii tenkých základních desek Thin Mini-ITX

Zdroj: Redakce

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 20. února 2013 – Společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet, dnes oznámil uvedení své nejnovější série základních desek využívajících formát Thin Mini-ITX. Nové desky Gigabyte H77TN a B75TN umožňují konstrukci štíhlých a kompaktních all-in-one PC (AIO), které dodržují specifikace AIO počítačů podle Intelu.

Komerční sdělení
23. 2. 2013

Sdílet

Základní desky Thin Mini-ITX od GIGABYTE mají nízký profil, který je o 43 % tenčí, než u tradičních Mini-ITX, nabízí přitom možnost konstrukce stroje s plnohodnotnou výbavou i výkonem, jaký byste očekávali u klasického PC. Kromě toho tyto desky nabízí flexibilní možnost napájení a jsou vhodné pro širokou škálu komerčních a průmyslových počítačů, které splňují specifikaci Thin Mini-ITX od Intelu.

„Základní desky GIGABYTE Thin Mini-ITX potvrzují naše odhodlání na trhu s klasickými počítači a upevňují naši vedoucí pozici v rychle rostoucím segmentu AIO," komentoval Henry Kao, viceprezident GIGABYTE Motherboard Business Unit. „Přijetím nového formátu jako je Thin Mini-ITX, umožňuje GIGABYTE další inovace v designu stolního počítače a zároveň otvírá dveře na trh s průmyslovými počítači, jež doposud nešlo servisovat tradičními způsoby."

„IDC očekává nárůst prodeje AIO během následujících tří let okolo 26 %. Není žádným překvapením, že bude trh AIO u desktopových systémů rychle růst jak v roce 2013, tak v následujících letech. Jsme nadšeni z toho, že se GIGABYTE podílí na rozvoji tohoto důležitého AIO ekosystému," řekl Steve Dallman, viceprezident distributorských kanálů společnosti Intel. „Jsme nadšeni především proto, že GIGABYTE poskytne nové produkty založené na čipových sadách Intel Intel® B75 a H77 Express jak pro malé firmy, tak pro domácnosti. Těším se na nové AIO systémy postavené na těchto nových Thin Mini-ITX deskách od GIGABYTE, které budou již brzy na trhu".

Gigabyte H77TN Gigabyte B75TN Gigabyte Mini-ITX

Základní desky GIGABYTE Thin Mini-ITX
Základní desky GIGABYTE H77TN GIGABYTE B75TN jsou postaveny na čipových sadách Intel® H77 a B75, které podporují druhou a třetí generaci procesorů Intel® Core™. S rozměry pouhých 17 × 17 cm a výškou jen 2,5 cm integrují základní desky GIGABYTE Thin Mini-ITX také flexibilní napájení. Můžete si tak zvolit nejen mezi různými napájecími konektory, ale také mezi napájecím napětí v širokém rozmezí 12 až 19 V. Díky tomu máte svobodu volby při hledání napájecího zdroje.

Desky GIGABYTE Thin Mini-ITX také nabízejí vynikající rozšiřitelnost díky PCIe ×4 slotu, mSATA a Mini PCIe slotu v jednom a široké nabídce konektorů pro připojení moderních i starších zařízení.

Thin Mini-ITX: Rychle se rozvíjející ekosystém

Thin Mini-ITX navazuje na již zavedený formát 17 × 17 cm Mini-ITX, má však výšku krytky zadních portů jen 2,5 cm. Zajišťuje tak kompatibilitu s tenčími skříněmi a různými konstrukcemi. Další optimalizace, jako je umístění procesorové patice a SO-DIMM pamětí vedle sebe, umožňují konstrukci zkonstruovat tenký, a přitom výkonný systém, který nemá žádné kompromisy ve výkonu ani v nabízených funkcích.

Některé all-in-one počítače již jsou navrženy pro pojmutí desky s formátem Mini-ITX a v roce 2013 jejich řady obohatí desítky dalších. Většina šasi má dotykový displej s HD rozlišením, vnitřní chlazení komponent a s deskami GIGABYTE Thin Mini-ITX funguje bez problémů.

Základní desky GIGABYTE Thin Mini-ITX jsou skvělou volbou do celé řady tenkých a průmyslových klientů, zkrátka všude tam, kde se naráží na problém s nedostatkem prostoru – například u POS systémů (elektronických pokladen), počítačových kasin nebo jednotek pro digitální podpis. Desky GIGABYTE Thin Mini-ITX jsou ale také východiskem pro všechny uživatele a nadšence, kteří si chtějí postavit vlastní all-in-one PC.

O základních deskách GIGABYTE Thin-Mini-ITX i o tom, jak si postavit vlastní all-on-one PC, se dozvíte na webových stránkách společnosti GIGABYTE: Postavte si vlastní all-in-one PC

Pokud chcete shlédnout detailní video, jak postavit all-in-ane PC se základní deskou GIGABYTE Thin Mini-ITX svépomocí, podívejte se zde:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eNL6DuBtFNg