Hlavní navigace

IDC označilo Xerox za lídra tiskového trhu a ocenilo systém ConnectKey

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
6. 2. 2014

Sdílet

Praha 4. února 2014 - Zpráva IDC MarketScape 2013 Smart MFP označila již podruhé v řadě společnost Xerox za lídra trhu v oblasti tisku a kopírování s pevnou základnou v oblasti multifunkčních zařízení (MFP). Podle zprávy bylo pro Xerox nejdůležitějším vývojovým krokem právě představení technologické platformy ConnectKey® ConnectKey je softwarový systém implementovaný v multifunkčních zařízeních Xerox a představuje sadu řešení, která reagují na rostoucí potřebu být maximálně flexibilní a zároveň potřebu špičkového  zabezpečení dat. Mezi nejdůležitější prvky řešení patří schopnost skenovat a ukládat dokumenty do cloudových uložišť,  zasílat dokumenty  přímo do workflow a v neposlední řadě jednoduchý a bezpečný tisk z jakéhokoliv mobilního zařízení. “Portfolio společnosti Xerox, zejména platforma ConnectKey, je potvrzením zásadní role, kterou současná multifunkční zařízení hrají   ve firemním prostředí,” komentuje Dušan Novotný, Product Manager EBG.  

Multifunkční zařízení se spojují s novou generací řízených tiskových služeb Xerox

Zpráva zdůrazňuje propojení mezi ConnectKey a jeho dopadem na správu tiskových služeb (MPS) společnosti Xerox: “Podstatné je, že Xerox je považován za lídra v oblasti správy tisku a dokumentů a jeho chytrá multifunkční zařízení mají v poskytování těchto služeb zásadní roli.”

Přístup společnosti Xerox ke správě tiskových služeb má tři fáze: zhodnocení a optimalizace, zabezpečení a integrace, automatizace a zjednodušení. Jde o  strategii, která má pomoci přemostit tiskový a digitální svět. Xerox nabízí vice než 50 softwarových řešení, které jsou cerfifikovány pro využití s jeho MFP platformou včetně kontroly nákladů, bezpečnosti, ověření, správy zařízení, správy dokumentů, skenování dokumentů, faxových řešení, mobility, řízení produkčního tisku a integraci variabilních dat.

“Naši klienti potřebovali řešení, které by jim pomohlo zredukovat vysoké náklady a neefektivní procesy v rámci jejich tiskových prostředí. ConnectKey je naší odpovědí a ocenění ve zprávě IDC MarketSpace je skvělým důkazem,” doplňuje Dušan Novotný.

 

Vynikající technologické inovace

Prostředí ConnectKey dále získalo ocenění za vynikající technologickou inovaci Global Frost & Sullivan Award 2013.

“ConnectKey přestavuje nový přístup na trhu multifunkčních zařízení, jelikož společnostem poskytuje větší pohodlí, vyšší produktivitu, bezpečnost a kontrolu nákladů,” říká Ronald Gruia, ředitel Frost & Sullivan. “Xerox myslel nad rámec klasického hardware a zaměřil se na software, který běží napříč řadou multifunkčních zařízení a nabízí výrazná zlepšení jak v uživatelském rozhraní, tak systémech fungujících v pozadí.

Frost & Sullivan každý rok uděluje toto ocenění společnosti, která prokázala inovativnost a originalitu v uvedení nového produktu a technologie.

 


XEROX je přední světová společnost působící v oblasti řízení obchodních procesů a správy dokumentů s ročním obratem téměř 23 miliardy USD. Široké portfolio technologií a služeb nabízí zákazníkům takovou míru podpory, díky které se mohou plně věnovat svému podnikání. Společnost Xerox dodává špičkové nástroje správy dokumentů a technologie pro produkční tisk, dále pak služby, software a originální spotřební materiál pro marketingovou a obchodní komunikaci i běžný kancelářský tisk.

 

Prostřednictvím společnosti ACS, která je součástí firmy Xerox od února 2010, nabízí také široký outsourcing obchodních procesů a IT služeb, včetně zpracování dat, řízení lidských zdrojů, podpory procesů v oblasti financí a služeb nebo řízení vztahů se zákazníky, a to jak pro komerční firmy, tak i pro státní správu. Až 136 tisíc zaměstnanců společnosti Xerox pečuje o zákazníky ve více než 160 zemích světa. Více informací o společnosti Xerox naleznete na www.xerox.cz.