Hlavní navigace

Inovace ve znamení jednoduchosti

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
6. 5. 2013

Sdílet

Pro inovaci v duchu podpory jednoduchosti ovládání se u svých zařízení rozhodla i společnost Konica Minolta. Novou multifunkční řadu bizhub C proto kromě mnoha užitečných funkcí vybavila i revolučním ovládacím displejem. Při jeho vývoji se inspirovala dnes již běžně rozšířenými a oblíbenými tablety či dotykovými mobilními telefony. Ovládací panel s funkcí „Multitouch“ umožňuje procházet nabídku tiskových zařízení stejným způsobem, jakým jsou uživatelé zvyklí u svých mobilních zařízení. Navíc nabízí vždy pouze ty možnosti, které lze v danou chvíli využít. Nový intuitivnější systém tím ještě více zefektivňuje celý proces řízení dokumentů. Uživatelé však nejvíce ocení zřejmě samotný princip ovládání, se kterým se již většina z nich setkala u jiných přístrojů.

Ovládací panel s funkcí „Multitouch“ umožňuje procházet nabídku tiskových zařízení stejným způsobem, jakým jsou uživatelé zvyklí u svých mobilních zařízení.



Zajímavostí je také to, že řada bizhub C disponuje webovým prohlížečem či umožňuje vzdálené ovládání prostřednictvím mobilních zařízení s operačním systémem Android. Velmi užitečnou je i rozšířená funkce skenování přímo do editovatelné podoby v běžných programech MS Word či Excel. V neposlední řadě zaručuje nová série C snížení provozních nákladů i ekologické stopy produktů. Oproti předchozím modelům klesla spotřeba energie o příjemných 20 %.


Více informací o ovládání zařízení získáte na instruktážním videu.