Hlavní navigace

Jak jednoduše vytvořit webové stránky

Zdroj: Redakce

Zadání cíle

Komerční sdělení
30. 10. 2013

Sdílet

Cílem je vytvoření jednoduchého webu s několika stránkami, obrázky a také tabulkami. Webové stránky by měl umět vytvořit běžný uživatel známého kancelářského systému Office. Dalším požadavkem je registrace domény, a pokud je to možné, webové stránky budou obsahovat e-shop.

Jaký redakční systém vybrat?

Na internetu lze najít řadu systémů pro tvorbu www stránek. Jedním z nich je i www.inPage.cz pro webové stránky snadno, za kterým stojí česká společnost ZONER software. inPage je ideální záležitost pro všechny, kteří hledají nízkonákladovou službu, která jim rychle přinese výsledky v podobě vytvořených stránek na vlastní doméně. Navíc samotná tvorba je díky jednoduché administraci velmi pohodlná.

Každé stránky mohou mít i vlastní styl

Webové stránky s průvodcem za 5 minut

Systém inPage nabízí hned po prvním spuštění jednoduchého průvodce, ve kterém v pár krocích poskládáte hlavní kostru a obsah stránek. Nemusíte se bát tvorby grafiky, stačí pouze klikat a vybírat ze stovky barevných kombinací hotových šablon.
Jakmile je průvodce dokončen, základní stránky jsou hotovy a Váš business na internetu tak může pomalu začít.

Včetně e-shopu, e-mailu a domény zdarma

Systém inPage nabízí komplexní řešení, které zahrnuje nejenom registraci domény, ale i elektronickou poštu (e-maily) a také modul E-SHOP. Pokud někdo chce začít prodávat své výrobky na internetu, není nic jednoduššího než naplnit web svým zbožím, nastavit poštovné a trochu stránky zpropagovat. inPage dokonce nabízí i on-line platbu kartou nebo podporu srovnávačů zboží Heureka.cz a Zboží.cz.

inPage nabízí stovky kombinací barev a šablon

Stále si netroufáte? Nechte si web vytvořit.

Netroufáte si na vytvoření vlastních stránek nebo nemáte čas se tomu věnovat? V tom případě to ponechejte na odbornících z týmu inPage a věnujte se své práci.

Podzimní nabídka za super cenu

Nepromeškejte šanci získat webové stránky se slevou 50 %, tedy za 600 Kč (+DPH). Pouze do 30. listopadu!

Reference a ukázky vytvořených webů, stejně jako ostatní informace naleznete na stránkách www.inPage.cz.

Úspěšné webové stránky vám přeje ZONER software.