Hlavní navigace

Jak na internetu surfovat bezpečně

Zdroj: Redakce

Ochrana dat zákazníka stále není u mnoha projektů standardem, přitom existuje několik osvědčených způsobů, jak data efektivně chránit. Podívejte se, jak na to!

Komerční sdělení
14. 10. 2013

Sdílet

Jak zabezpečit webové stránky se také dozvíte více na  www.SSLmarket.cz

Bezkonkurenční Thawte Web Server

Jednoznačně nejoblíbenější SSL certifikát Thawte je plně důvěryhodný Thawte Web Server, který ve své třídě nemá konkurenci. Díky šifrování chrání veškeré citlivé a osobní údaje zadávané na stránkách. Žádný potenciální klient a návštěvník webových stránek nebude obtěžován varovnými hláškami o nedůvěryhodnosti certifikátu. Velkou výhodou Thawte Web Serveru je vyšší stupeň ověření než mají běžné doménové DV certifikáty. Díky němu získáte kompletní ověření společnosti, pro kterou je SSL certifikát vystaven, a která bude v certifikátu uvedena.  Tento certifikát je proto správnou volbou pro jakýkoliv webový projekt nebo aplikaci.

Díky SSLmarket.cz, největšímu prodejci SSL certifikátů v ČR a Thawte Platinum Partnerovi, získáte nyní tento certifikát s výraznou slevou.
Více o SSL certifikátu Thawte>>

 

Thawte certifikát je vhodný pro: komerční webové projekty (např. e-shopy, rezervační systémy), firemní weby nebo veřejné projekty, kde je díky vyššímu stupni ověření v SSL certifikátu deklarován provozovatel stránek. Thawte Web Server podporuje také technologii SAN/UC.

Náš TIP: Hledáte-li jednoduché zabezpečení webových stránek, zkuste nejlevnější SSL certifikát RapidSSL. Objednání a nasazení vám zabere pár minut.  Tento certifikát používá pro své ověření pouze základní ověření na úrovni domény, kdy je zasílán verifikační e-mail. Jeho výhodou je důraz na rychlost získání certifikátu a účelnost zabezpečení za výhodnou cenu.
RapidSSL více informací nejlevnější SSL certifikát>>

Thawte je průkopníkem digitálních certifikátů a jednou z nejznámějších firem, která se stará i o zabezpečení webových stránek. Založil ji v roce 1995 Mark Shuttleworth v garáži svých rodičů, když chtěl vyvinout bezpečný webový server, který by nebyl brzděn tehdejšími omezeními exportu šifrovacích technologií z USA. Server se jmenoval Sioux a vycházel ze systému Apache. Thawte  se však postupně začala více zaměřovat na digitální certifikáty a v roce 2000, po získání 50 % trhu, ji odkoupila konkurenční společnost VeriSign. Obchod umožnil Markovovi cestu do vesmíru v roce 2002 a v roce 2004 založení linuxové distribuce Ubuntu.

Dnes chrání citlivá data na webových stránkách přes milion vydaných SSL certifikátů Thawte ve více než 240 zemích světa. Který certifikát pro zabezpečení domény jste si vybrali Vy?

Širokou nabídku SSL certifikátů najdete na stránkách www.SSLmarket.cz.