Hlavní navigace

Jak vést úspěšnou firmu? Programy MBA radí nejen ve finančním rozhodování

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
20. 8. 2018

Sdílet

Vytížení lidé se sotva mohou vrátit do klasických školních lavic a doufat, že jim přehršel teorie pomůže vyřešit reálné problémy, se kterými se v práci potýkají. Potřebují zaměření na praxi, něco jako konzultanta, se kterým by se mohli radit, jak dál postupovat, např. jak správně učinit finanční rozhodnutí ve věcech dalšího chodu firmy.

Potřebují networking, sdílení know-how a slyšet o tzv. Best Practice, tedy postupech, které se nejlépe osvědčily jiným společnostem. A takové, na praxi zaměřené vzdělání, nabízí vzdělávací instituce European School of Business & Management (ve zkratce ESBM) ve svých 1ročních programech MBA.

Nejbližší termín výuky je už 8. září 2018

Prestižní vzdělávací instituce ESBM nabízí aktuálně 19 MBA specializací. Studium je koncipováno tak, aby si ho časově mohli dovolit i ti nejvytíženější, a také lidé z různých koutů České i Slovenské republiky. Za celé roční studium se konají 4 prezenční semináře, a to v sobotu. Studenti si mohou vybrat z více termínů ten vyhovující. Každý program se skládá ze tří bloků: základního, který je pro všechny studenty stejný, specializovaného a volitelného, kdy je možné absolvovat dva vzdělávací moduly z bohatého výběru.

Vedle prezenčních seminářů je vedeno studium MBA online – pomocí moderní vzdělávací platformy, v rámci které mají studenti k dispozici studijní materiály, prezentace, informační dokumenty ke studiu a mnoho dalšího. Zůstávají též ve spojení s lektory a samozřejmě se vždy ochotným a vstřícným studijním oddělením. Lektorský tým je pečlivě vybraný z kapacit ve svém oboru, přednášející jsou pro studenty partnery a dělí se s nimi o své zkušenosti z praxe. Na ESBM nenarazíte na někoho, kdo by disponoval pouze teoretickými znalostmi z učebnic.

Jaký obor si na ESBM vybrat?

„Na našem webu najdete podrobné sylaby všech 19 oborů, ale pokud váháte, naše studijní oddělení je vám připraveno s výběrem pomoci. Oblíbená je specializace MBA Ekonomika a finanční management. Studenti se naučí ovládat postupy finančního rozhodování, budou umět strategicky a operativně plánovat, měřit výkonnost podniku. Tento obor se hodí především pro manažery, finanční ředitele a majitele společností,“ radí zájemcům o studium manažerka vzdělávání na ESBM Simona Probstová.

Podrobnější informace o studiu MBA naleznete na webu ESBM.