Hlavní navigace

Jak využít váš chytrý telefon při hraní počítačových her

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
29. 10. 2013

Sdílet

Hamburg - 22.října 2013 – ROCCAT Studia,  velmi očekávaná herní aplikace Power Grid je konečně k dispoziciprávě!  Volně stažitelná aplikace Roccat Power-Grid změní chytré telefony na PC herní dálkové ovládání. Základní myšlenka celého konceptu je aplikace Power-Grid, díky které, budou moci hráči prostřednictvím svého telefonu ovládat potřebná nastavení ke hře, monitorovat aktuální stav hardwaru, nebo jenom mít pohodlný přístup k chatu nejen na facebooku. Hru měnící software se skládá ze smartphone aplikace, která běží na iOS a Android, a doprovodný hostitelský software, který běží na Windows. Tato technologie mění smartphony na sofistikované, plně přizpůsobitelné dálkové ovládání, ovládání pro PC, rozšiřuje prostředí pro hry / hráče na jejich smartphonech. Power-Grid představuje nespočet přednastavených „Grids“ a ovládacích prvků, které nabízejí funkce, v rozsahu od nastavení systému Windows po nastavení sekvence maker ve hře sekvence maker v populárních hrách, jako StarCraft II a League of Legends. Tento software také poskytuje hráčům možnost vytvářet své vlastní rozsáhlé konfigurovatelné mřížky „Grids“  a ovládací prvky, které jim umožní zaměřit se na své specifické potřeby a oblíbenosti.

Nové Power-Grid webové stránky - Power-Grid website
byly současně zahájeny- poskytují databázi pro ty, kteří hledají další síť ovládacích prvků. V současné době můžete pomocí Power-Gridu využívat tři přednastavená okna a jedno okno, které si sami vytvoříte z velkého množství nabízených aplikací.

Incoming Center (zobrazující chaty a další komunikaci včetně facebooku, teamspeaku, twitteru)
System Stats (monitorující aktuální stav celého počítače, datový tok, teploty a vytíženost)
Sound Control (umožní měnit hlasitosti a to individuálně u každého programu)
Custom Tabs (nastavitelné okno, kde si můžete přidat vámi libovolné aplikace, které budete při hraní využívat) komunitní obsah.

ROCCAT CEO a zakladatel René Korte říká: "Power-Grid otevírá zcela nový svět možností pro počítačové hráče. Konečně budou moci připojit svůj chytrý telefon do svého herního prostředí. - Je to prostě přirozené a dává to perfektní smysl. Můžete zapomenout na nepružné řešení, jako je klávesnice s integrovaným displejem, vytvořte si vlastní řídící „velitelské“ centrum a vytěžte maximum z této inovativní Roccat  technologie."

Power-Grid využívá WiFi k připojení chytrého telefonu k počítači. To znamená, že veškeré příkazy provedené z telefonu jsou prováděny na počítači v reálném čase. Informace z hry a softwaru mohou být zobrazeny na chytrém telefonu, nebo také, telefon může být použit jako druhá obrazovka. Za účelem využití plného potenciálu, ROCCAT poskytuje SDK pro Power-Grid.

Doba trvání otevřené beta veze není dosud definována. ROCCAT bude implementovat nové funkce a optimalizace softwaru na základě zpětné vazby od jejích uživatelů.

Power-Grid nevyžaduje žádný ROCCAT hardware, aby mohl být použit, jedinou podmínkou je mít chytrý telefon se systémem iOS nebo Android .

V roce 2014, společnost Roccat uvede i novou řadu herních periferií, navržených tak, aby využívali bohatých funkcí, které aplikace Power Grid nabízí. Budou jimi:

Klávesnice Phobo a dokovací stanice Apuri 2.0
Roccat kromě vychytaného prográmku Power-Grid, brzy přijde s dvěmi novými hardwarovými mazlíky v podobě luxusní Klávesnice Phobo a dokovací stanice Apuri 2.0.

Klávesnice Phobo patří opět mezi špičkově provedené herní klávesnice, ale krom všeho potřebného, je rozšířená o dokovací stanici určenou právě pro zapojení vašeho iphonu, který tak bude hned při ruce.

roccat-power

Pokud jste se svojí klávesnicí spokojeni, můžete si pořídit jenom dokovací stanici Apuri 2.0, která poslouží i jako USB rozbočovač.

roccat-power

ROCCAT Power Grid:

5 Rychlých a snadných kroků k vytvoření vašeho PC řídícího centra

roccat-power

  • Přejděte na www.power-grid.roccat.org, vytvořte si účet a stáhněte si software. Uživatelé, kteří již mají založený ROCCAT World účet si mohou stáhnout software ihned.
  • Instalujte Řídicí software na vašem PC.
  • Přejděte na  Apple or Google store na Vašem telefonu a stáhněte aplikaci.
  • Ujistěte se, že počítač a telefon jsou připojeny ke stejné síti.
  • Přihláste se do softwaru ve svém počítači a spusťte aplikaci v telefonu, postupujte podle pokynů na obrazovce ¨

Links:

ROCCAT Power-Grid Homepage

ROCCAT Power-Grid Video

ROCCAT Tutorials

O ROCCAT Studios

Společnost byla založena v roce 2007 v německém Hamburku, ROCCAT Studios vyrábí inovativní, vysoce kvalitní produkty pro dnešní náročné počítačové hráče. Vždy úzce spolupracuje s herními komunitami,  vyvíjí moderní vstupní zařízení k PC, sluchátka a příslušenství, které nabízejí extrémní preciznost v provedení, prvotřídní snadnost použití a jedinečný design. ROCCAT ™ vstoupila na profesionální herní scénu s herní myší Kone - vysoce výkonná myš, které stále patří k jedné z předních světových herních periferií. Dlouhý seznam mezinárodních ocenění svědčí o geniálním designu a prvotřídní kvalitě produktů Roccat.