Hlavní navigace

Jitka Dvořáková je novou generální ředitelkou CZC.cz

Zdroj: Redakce
Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz získal do svého týmu významnou posilu. Dne 10. 6. 2013 se stala novou generální ředitelkou Jitka Dvořáková, která dříve zastávala pozici obchodní ředitelky ve společnosti Netretail Holding Group vlastnící  Mall.cz. Dosavadní funkci ředitele vykonával majitel CZC.cz Josef Matějka, který ve firmě zůstává i nadále.
Komerční sdělení
11. 6. 2013

Sdílet

Přijetí nového člověka na pozici generálního ředitele má přinést CZC.cz lepší řízení a nový úhel pohledu na dosavadní plány. „Věřím, že Jitka přinese nové podněty a zvýší efektivitu řízení společnosti,“ řekl majitel CZC.cz Josef Matějka. Dodal, že myšlenka samostatné pozice generálního ředitele se vyvíjela delší dobu. „Spolu s růstem CZC.cz bylo jasné, že není možné kvalitně vykonávat více funkcí. Jsem rád, že řízení převezme Jitka, protože mi zbyde více času na dozorování i na vlastní aktivity,“ vysvětlil Matějka.

Zkušenosti ze zahraničí i českého prostředí

Nová generální ředitelka CZC.cz má za sebou bohaté zkušenosti z mezinárodních korporací jako Panasonic nebo Philips. Poslední tři roky pak strávila ve společnosti Netretail Holding vlastnící internetový obchod Mall.cz. „Dynamika  vývoje internetu se mi zalíbila natolik, že jsem jí dala přednost před návratem do prostředí velké nadnárodní korporace.  Ráda bych přispěla zkušenostmi získaných z obou těchto světů  a jejich  smysluplnou kombinací pomohla svému týmu společnost posunout dále,“ uvedla Jitka Dvořáková.

Do CZC.cz lákalo zkušenou manažerku hned několik věcí. „Firma mě oslovila především svojí  ambiciózností, firemní kulturou budovanou zevnitř a také silným smyslem pro customer centricity – tedy středem zájmu je zákazník,“ řekla Dvořáková. Dodala, že jejím cílem je, aby si obchod CZC.cz v procesu neustálé konsolidace trhu uchoval svou významnou úlohu a především měl spokojené zákazníky.