Hlavní navigace

Kaufino: způsob, jak šetřit finance a stravovat se zdravěji

 Autor: helpguide.org

Na českém a slovenském internetu se právě rozjelo Kaufino, který vám pomůže ušetřit peníze, ale také si díky němu udržíte přehled o dostupnosti všech zdravých a chutných potravin.

Komerční sdělení
23. 6. 2021

Sdílet

Tři hlavní principy Kaufina

Kaufino vám může výrazně pomoci při nakupování a především s vyhledáváním akčního a cenově dostupnějšího zboží. Na jeho webových stránkách totiž naleznete opravdu pestrý výběr akčních letáků všech větších obchodních řetězců a jejich aktuální nabídky.

Kaufino staví na třech základních principech, které se snaží naplňovat, a těmi jsou přehlednost, dostupnost a aktuálnost.

Znamená to, že veškerý obsah je vždy přehledně uspořádaný, a vy tak jednoduše vše dohledáte a nemusíte se trápit hledáním obchodního řetězce či akčního letáku déle než kdybyste si pro něj zašli do schránky. Vše je rychlé a stačí pár kliků. Vyhledávat můžete nejen kompletní letáky, ale i konkrétní produkty či potraviny, a srovnat si cenové nabídky.

A jak vám může pomoci se zdravějším stravováním? Pokud jste se rozhodli, že změníte svůj životní styl a získáte nad svým jídelníčkem kontrolu, jistě vás napadlo využít některého z dietních plánů či si nechat sestavit jídelníček na míru. Často se ale stává, že motivace za „zdravější já” ztroskotá právě na cenových výdajích za zdravé potraviny. S Kaufino však přichází změna!

Zdravé potraviny dostupně

Na Kaufino snadno dohledáte nabídku potravin, které potřebujete pro realizaci a dlouhodobé udržení svého zdravějšího jídelníčku. Skvělým pomocníkem vám mohou být například leták Kaufland a leták Tesco. Právě tyto obchodní řetězce patří mezi jedny z těch, které mají zařazen stálý sortiment zdravých a kvalitních potravin, a to i s ohledem na zákazníkovo stravování.

Zajímáte se například o veganskou, vegetariánskou nebo bezlepkovou stravu? Pak vyzkoušejte některou z potravinových řad těchto řetězců. Zároveň naleznete v nabídce potraviny s označením bio, ale také ovoce, zeleninu a masné či mléčné produkty od českých distributorů a pěstitelů. Pravda, potraviny těchto kvalit bývají v kategorii dražších potravin, avšak právě od toho je tu pro vás Kaufino. Využijte dostupnosti akčních letáků a přehledně vypsaných zlevněných produktů. Třeba mezi nimi naleznete hledané potraviny právě pro váš jídelníček cenově výhodněji a vaše motivace ke zdravějšímu stravování zůstane zachována, nebo dokonce posílena.