Hlavní navigace

Kobe získává distribuci odolných boxů Peli

Zdroj: Redakce
Praha, 21. 1. 2013 - Společnost Kobe, specializovaný distributor v oblasti ICT s přidanou hodnotou, uzavřela distribuční kontrakt s firmou Peli Products, výrobcem prakticky nezničitelných boxů pro bezpečné uložení elektroniky a jiných cených předmětů.
Komerční sdělení
25. 1. 2013

Sdílet

Peli Products je dceřinnou firmou amerického výrobce Pelican Products, firmy založené roku 1976. Peli produkuje boxy světové kvality s dokonalou mechanickou odolností, poskytující vynikající ochranu i proti vodě, prachu, písku a dalším vlivům okolí. Měřítkem vysoké kvality je doživotní záruka a vlastní výroba v USA a v Evropě.

Široký sortiment sahá od malých boxů pro telefony až po velké kufry na zbraně, nářadí, nebo servery a nově i batohy. Atraktivní jsou i pouzdra na čtečky, tablety, notebooky a digitální fotoaparáty. Produkty poslouží každému, kdo požaduje nekompromisní ochranu svých cenných předmětů. Typickými uživateli jsou cestovatelé, vyznavači vodních sportů, účastníci náročných expedic, dopravci, technici, ozbrojené složky, hasiči, záchranná služba a další. Většina kufrů má i certifikaci pro armádní použití (NATO). Přes své kvality jsou boxy prodávány za dostupné ceny a vzhledem ke své kvalitě i doživotní záruce je TCO (Total cost of ownership) výrazně nižší, než u běžných produktů.

Mimořádně pevnou a lehkou konstrukci poskytuje patentovaná výrobní technologie. Boxy jsou vyrobeny z kopolymeru polypropylenu a dokonalé hermetické uzavření zajišťuje neoprenové těsnění a dvoupolohové západky s masivními panty se středovými kolíky z nerez oceli. Prakticky všechny boxy mají IP67 certifikaci, garantující vodotěsnost po dobu 30 min v hloubce 1m. Díky speciálnímu ventilu s vlhkotěsnou membránou je možné snadné otevření i při změně tlaku např. v letadle. Boxy mají standardní vystýlku, nebo je pro dokonalou ochranu produktu libovolného tvaru dodávána upravitelná předřezaná pěnová vystýlka Pick N Pluck™. Uživatel si jí může na míru upravit dle potřeby. Menší boxy mají pro uchycení karabinu, pouzdra na tablety,nebo notebooky mají popruhy a větší boxy standardní madlo, popř. kolečka a možnost uzamčení.

Vybrané modely jsou dostupné přes distribuční síť Kobe, na zakázku potom lze objednat libovolný produkt z produkční řady Peli.

Odkazy:
Boxy Peli na Kobe webu: http://www.kobe.cz/peli
Boxy Peli na webu výrobce: http://www.peli.com
Katalog základní řady boxů: http://literature.peli.com/sites/default/files/en_full_line_brochure_cases_oct_12.pdf Demonstrační videa: http://www.peli.com/en/content/videos

O společnosti KOBE
Firma KOBE je česká společnost založená v roce 1993 jako specializovaný distributor s přidanou hodnotou. Počáteční zaměření na příslušenství pro notebooky a PDA dnes rozšiřuje i široká nabídka modulů pro mobilní datovou komunikaci, GPS, SSD disky a datová úložiště. Významnou produktovou řadou jsou populární NAS servery od domácích verzí až po výkonné podnikové modely. Další činností je vývoj specializovaného software na zakázku a vlastní hardwarový vývoj, v současné době to je internetový fotoobraz i-Frame.
Základní motto firmy je nabízet kvalitní a ověřené produkty spolu s odborným zázemím, předprodejní konzultace, školení, nadstandardní servis a individuální přístup. Odborný kredit KOBE podtrhuje i členství v evropské asociaci firem zabývajících se distribucí mobilních zařízení - VADnet Europe (dříve "Mobile Partners International" – od r. 1994). Toto členství umožňuje přístup k nejnovějším technologiím, sdílení know-how a efektivnější distribuční politiku. Více informací naleznete na stránkách http://www.kobe.cz.


O společnosti Peli Products
Peli Products, S.L.U je předním světovým dodavatelem prakticky nezničitelných boxů. Byla založena roku 1997 jako dceřinná firma Peli Products, Inc. s působností v oblasti EMEA. Boxy vyrábí v evropské továrně Crottendorf v Německu a dále v Torrance, California, USA.
V roce 2008, Peli Products získalo akvizicí výrobce přenosného osvětlení Blue i UK Ltd. a dále svého konkurenta v oblasti boxů, firmu Hardigg Industries. V současnosti má 23 kanceláří s více než 1500 zaměstnanci a 6 výrobních závodů.
Více informací naleznete na stránkách http://www.peli.com.