Hlavní navigace

Kontrolujte své zdraví s chytrými hodinkami HUAWEI Watch D

Zdroj: Huawei
Zdravotnický průzkum společnosti HUAWEI ukázal, že více než třetina Čechů neví, jak snížit hladinu krevního tlaku nebo jak onemocněním srdce předcházet. Přitom kardiovaskulární onemocnění postihují v dnešní době i lidi mladého věku. Zdravé návyky a péče o srdce by měly být součástí života již od útlého věku. Pomáhají totiž předcházet zvýšení krevnímu tlaku, cholesterolu a dalším zdravotním komplikacím.
Komerční sdělení
19. 12. 2022

Sdílet

Edukace je pro pevné zdraví klíčová

Předcházet vzniku nemocí je mnohem snazší než léčit následky, proto bychom měli začít dbát o svůj životní styl co nejdříve. Jedním z kroků jsou i správné stravovací návyky – rozhodují o tom, na jaké úrovni se naše tělo vyvíjí, jak regeneruje a funguje. Edukace je v tomto směru zcela klíčová. Dietoložka Wanda Baltaza doporučuje dodržovat stravování DASH – Dietary Approaches to Stop Hypertension (Dietní přístupy k zastavení hypertenze).

Tento typ stravování se doporučuje zejména proto, že pomáhá předcházet rozvoji vysokého krevního tlaku, snižuje hladinu cholesterolu, snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění a cukrovky 2. typu. Základem tohoto jídelníčku je ovoce a zelenina, luštěniny, celozrnné výrobky, málo soli, omezení příjmu polotovarů a alkoholu, a především kvalitní pitný režim.

WatchD PR CZ 02 1

Buďte aktivní a kontrolujte své zdraví pomocí HUAWEI WATCH D

Výsledky z průzkumu ukázaly, že 10 % mladých Čechů stále neví, co je EKG a jak funguje. Pro péči o zdraví vašeho srdce ale dieta sama o sobě nestačí. Potřebujete také odpočívat, mít méně stresu a více fyzické aktivity. I když se cítíte dobře, prevence je neuvěřitelně důležitá. A právě tady mají svoje významné místo chytré hodinky Huawei Watch D, které vám díky certifikovaným funkcím monitorování krevního tlaku a měření EKG pomohou kontrolovat stav vašeho zdraví z pohodlí domova. Díky algoritmu Huawei TruBPTM a vysoce přesnému systému měření tlaku se chytré hodinky přibližují lékařským přístrojům na měření EKG a krevního tlaku s možnou odchylkou pouhých +/-3 mmHg.

ZdraviSrdce 900x600 1

Díky nejnovějším funkcím si můžete pravidelně monitorovat svůj srdeční stav kdykoliv a kdekoliv, a předcházet tak možným komplikacím. Jako chytré hodinky mají také stovky režimů, které vás povzbudí k aktivnímu životu. Díky voděodolnosti IP68 můžete měřit své úspěchy i při plavání. Další funkce jako celodenní měření tepové frekvence, monitorování stresu a více než 70 sportovních režimů dělají váš život lepším.

HUAWEI WATCH D mají výdrž baterie 7 dní a jsou kompatibilní s iOS i Androidem. Více informací se dozvíte na oficiálním e-shopu HUAWEI.