Hlavní navigace

Lenovo DX8200D představuje vysoce výkonné a efektivní SDS zařízení

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
12. 6. 2017

Sdílet

Nárůst dat s sebou logicky nese také stále vyšší požadavky na IT infrastrukturu. Tyto požadavky však v mnoha případech překonávají rozpočty na obnovu technologií, Mnoho společností proto hledá nové řešení v podobě softwarově definovaných úložišť (SDS). Společnost Lenovo proto představila StorSelect SDS zařízení Lenovo DX8200D. Postavené je na mimořádně výkonném a spolehlivém serveru Lenovo System X3650 M5 a přitom je navrženo tak, aby poskytlo co nejrychlejší odezvu, dostupnost a co nejlepší využití.

Lenovo DX8200D je nejnovějším milníkem ve snaze společnosti Lenovo o zjednodušení technologie pro softwarově definovaná datová centra. Využívá vlastní serverovou platformu v kombinaci se softwarem pro pokročilou vizualizaci a vícejádrovou optimalizaci paralelních I/O výstupů SANsymphony od DataCore Software.

Tento nový produkt však firemním zákazníkům přináší řadu dalších benefitů, jako je vyšší výkon, jednoduchost správy či nižší ekonomické náklady. Například čas na správu úložišť a úkolů podpory je díky tomu možné zredukovat až o 90 %, zatímco výdaje spojené s úložišti lze snížit až o 75 %. S desetinásobným nárůstem výkonu mohou navíc datová centra poskytnout vyšší dostupnost kritických aplikací a dat.

Lenovo poskytuje DX8200D jako předintegrované zařízení s jednotným kontaktním místem pro podporu, které slibuje nejen snížení nákladů na správu, ale také výrazné zjednodušení nasazení. Lenovo totiž nabízí DX8200D v rámci speciálního programu Lenovo StorSelect, kde spolupracuje s nezávislými dodavateli softwaru, kteří integrují SDS software do hardwarových zařízení Lenovo.

Úložiště Lenovo DX8200D díky tomu umožní datovým centrům rychle nasadit řešení, které využívá možnosti existujících SAN polí. Zároveň dokáže optimalizovat heterogenní infrastruktury úložiště a zvýšit tak škálovatelnost podle rostoucích firemních potřeb či snadněji nahradit starší hardware.  Prostřednictvím centralizovaného rozhraní poskytuje DX8200D ochranu dat, jejich replikaci, duplikaci či kompresi a další funkce běžné u podnikových úložišť za dostupnější cenu.

Více informací o Lenovo DX8200D najdete zde.

Intel