Hlavní navigace

Lenovo IdeaPad Yoga dostupná již i na českém trhu

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
18. 12. 2012

Sdílet

Praha, 17. prosince 2012 – Společnost Lenovo letos uvedla nová konvertibilní zařízení optimalizovaná pro systém Windows 8/RT. Jde o zajímavé kombinace notebooku a tabletu v inovativním provedení. Mezi tato zařízení patří i flexibilní vícerežimový notebook IdeaPad Yoga 11 a jeho 13palcový společník IdeaPad Yoga 13. Obě netrpělivě očekávaná zařízení jsou již v prodeji i v České republice.

„Lehká, tenká a skladná zařízení jsou v současné době velmi populární. IdeaPad Yoga 11 i 13 splňují požadavky i těch náročnějších uživatelů, a to především díky snadnému dotykovému ovládání a jedinečnému kloubu, který umožňuje flexibilitu pohybu v rozmezí 360°. Uživatelé tak mají možnost zvolit si mezi několika užitečnými způsoby, jak svůj počítač využít,“ říká Pavel Janich, produktový manažer produktů Idea společnosti Lenovo.

Lenovo IdeaPad Yoga 11 i 13 lze používat ve čtyřech praktických režimech. Je možné je transformovat z notebooku na tablet jedním jednoduchým pohybem a jako jedny z prvních konvertibilních PC na světě je lze použít i dalšími dvěma způsoby, jako stojánek nebo stan. Stojánek je ideální volbou pro prohlížení obrázků nebo sledování filmů, režim stan je vhodný například pro hraní her nebo videochat.

IdeaPad Yoga 11 je poháněn procesorem NVIDIA Tegra 3 a s tloušťkou pouhých 15,6 mm představuje nejtenčí vícerežimový počítač na světě. V kombinaci s 11,6palcovým displejem, hmotností jen 1,25 kg a až 13 hodinami výdrže na baterii představuje konvertibilní notebook Yoga 11 skvělého společníka pro práci, zábavu i na cesty.

Ultrabook IdeaPad Yoga 13 je ideálním řešením pro profesionály, kteří chtějí svůj pracovní nástroj používat i v osobním životě. Je vybavený výkonnými procesory Intel® Core™ třetí generace a operačním systémem Windows 8. Vydrží až 8 hodin provozu na baterii. Tenký je pouhých 16,6 mm a váží jen 1,54 kg.

Lenovo IdeaPad Yoga 11 Lenovo IdeaPad Yoga 11 Lenovo IdeaPad Yoga 11 Lenovo IdeaPad Yoga 11

Lenovo IdeaPad Yoga 11 Lenovo IdeaPad Yoga 11 Lenovo IdeaPad Yoga 13 Lenovo IdeaPad Yoga 13

Lenovo IdeaPad Yoga 13Lenovo IdeaPad Yoga 13 Lenovo IdeaPad Yoga 13 Lenovo IdeaPad Yoga 13

IdeaPad Yoga je dostupný ve stříbrném a oranžovém barevném provedení. Je odolný a zároveň designově zajímavý díky na dotyk měkkému barevnému povrchu na vnější straně. Maximální komfort při práci zajišťuje ostrůvková klávesnice AccuType, kožený potah opěrky pro ruce a postranní tlačítka navržená pro snazší přístup ke všem režimům použití.

Cena a dostupnost
IdeaPad Yoga 11 je dostupný za cenu od 15 800 Kč bez DPH. IdeaPad Yoga 13 je dostupný za cenu od 22 500 Kč bez DPH.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.