Hlavní navigace

NEC PE401H, kompaktní Full HD projektor 3D ready, s výkonem 4000 ANSI

Zdroj: Redakce
NEC PE401H je první kompaktní Full HD projektor s pevným objektivem, ideální pro použití
Komerční sdělení
10. 5. 2013

Sdílet

zejména v zasedacích místnostech. Tento model se zaměřuje na rostoucí poptávku po vysokém rozlišení (Full HD), zejména v podnikových aplikacích nebo v oblasti vysokoškolského vzdělávání. Tento poloprofesionální projektor s výkonem 4000 ANSI lumenů je určen pro obraz až do velikosti 130" a je proto alternativním řešením velkoformátových displejů, zejména pokud je požadován obraz větší než 90", což je případ velkých zasedacích místností, určených pro více než 10 účastníků.

Full HD rozlišení s kontrastem 2000:1 poskytuje dokonalou kvalitu obrazu pro velmi detailní zobrazení obsahu, stejně jako pro vysoce kvalitní zobrazení videa. S podporou HDMI 3D je i 3D obsah z Blu-ray přehrávače distribuován s úžasnou kvalitou obrazu. Díky kompaktnímu designu a velkému 1.7x optickému zoomu je umístění projektoru v místnosti velmi flexibilní, bez nároků na komplikovanou instalaci projektoru. Velké množství vstupů umožňuje připojení všech typů digitálních a analogových vstupních signálů.

 

 

V dnešních zasedacích místnostech a univerzitních posluchárnách je stále více vyžadována možnost bezdrátového připojení, což je důvod, proč je k modelu  PE401H nabízen Intel®WiDi adaptér, který umožní vysokorychlostní bezdrátové připojení. Adaptér bude k dispozici koncem léta a bude podporovat také Miracast™připojení.

To umožní bezproblémové sdílení videa a zvuku, ze zařízení s využitím Wi-Fi Direct™ technologie, což jsou např. chytré telefony nebo tablety. Uživatelé tak mohou sdílet obrázky z chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku přímo s PE401H v reálném čase, a to bez jakýchkoli kabelů nebo síťového připojení.

  • · Full HD zobrazení obsahu zajistí kvalitní zobrazení i těch nejmenších detailů obrazu.
  • · Vysoký jas umožňuje promítání větší velikosti obrazu, pro větší publikum. Přesto má ale projektor kompaktní tvar a umožňuje snadnou integraci v interiéru.

Proto je také jednodušší výměna projektoru, instalovaný držák se nemusí měnit.

  • · Velké množství různých vstupů, jako jsou HDMI 3D, Video, S-video, Computer a Audio umožňuje připojení všech typů digitálních a analogových vstupních signálů, jako jsou DVD/Blu-ray přehrávače, stolní počítače a notebooky, sound systémy, vizualizéry.
  • · Volitelný Intel® WiDi adaptér umožňuje vysokorychlostní bezdrátový přenos video a audio obsahu, ve výborné kvalitě a bez nutnosti propojení kabely.
NEC PE401H PE401H, projektor Semi-pro, 4000 Ansi lm, 1080P
NP24LP Lampa pro projektor PE401H

Dostupnost, cena a záruka

Projektor NEC PE401H je k dispozici od května 2013.

Doporučená koncová cena je 35 460,- Kč, bez DPH.

NEC Display Solutions Europe poskytuje na projektory záruku 36 měsíců, systémem door-to-door. Na lampu je poskytována záruka 6 měsíců nebo 1000 hodin, podle toho, co nastane dříve.