Hlavní navigace

Neztrácejte návštěvníky webu kvůli označení „Nezabezpečeno“

Zdroj: Redakce

Nově vydaný Chrome 68 doplňuje k webům bez HTTPS slovo Nezabezpečeno. Další prohlížeče ho v tom budou brzy následovat. Nedovolte, aby kvůli nezabezpečenosti z vašeho webu odcházeli návštěvníci. Poraďte se s největším prodejcem SSL/TLS certifikátů ve střední Evropě; pomůžeme vám tento problém snadno a rychle vyřešit.

Komerční sdělení
6. 8. 2018

Sdílet

Nezabezpečené weby jsou zvýrazněny

Webové stránky bez HTTPS a SSL/TLS certifikátu jsou nyní v Chrome označeny jako nezabezpečené. Je nutné všechny weby včas zabezpečit, aby svými riziky neodrazovaly návštěvníky!

zabezpeceni_sslmarket_obsah

Proč byste měli zabezpečit web bez ohledu na informace, které zpracovává? Protokol HTTP posílá všechny data mezi uživatelem a serverem v čitelné podobě. Odposlech dat, ale také jejich změna, je jednoduchý úkon (viz článek Ukrást přihlašovací údaje je díky HTTP snadné).

HTTPS protokol vám pomůže ochránit data jak před jejich odposlechnutím, tak také před jejich změnou. Vzhledem k těmto rizikům je nutné plošné nasazení protokolu HTTPS.

Zabezpečení a rychlejší web získáte snadno

Získání certifikátu je snadné. Dodáte nám pouze žádost obsahující veřejný klíč (CSR), který vám dodá správce vašeho serveru a vydaný certifikát dostanete e-mailem.  Rychlost vystavení certifikátu závisí na způsobu ověření.

zabezpeceni_sslmarket_obsah02

Certifikáty s ověřením domény se potvrzují pomocí e-mailu, DNS záznamu nebo pomocí souboru na FTP.  Vystavení může trvat jen několik minut. Pokud chcete certifikát využít i pro prokázání identity serveru, volte mezi OV certifikáty, které obsahují název a adresu vaší společnosti, a EV certifikáty, které v prohlížeči zobrazí zelený název společnosti (zelený řádek). Vystavení OV a EV certifikátů trvá nejvýše několik dní a prodloužení je vyřízeno obratem.

Po nasazení HTTPS získáte nejen bezpečnost, ale hlavně možnost využít moderní protokol HTTP/2. Nástupce protokolu HTTP z 90. let  několikanásobně urychluje načítání webů. V prohlížečích však funguje pouze šifrovaně a proto je certifikát nezbytností.

Pro zabezpečení webu si vyberte SSLmarket

Pro zabezpečení vašeho webu si vyberte SSLmarket.cz. Jsme největší prodejce SSL/TLS certifikátů ve střední Evropě a máme nejlepší zákaznickou podporu.

Rádi vám s přechodem na HTTPS pomůžeme. Informace o problému s Chrome 68 najdete na  Zabezpečte si váš web, nebo bude nedůvěryhodný! Pokud váš web ještě není zabezpečen, tak vám pomůže článek 10 kroků nutných pro převod webu z HTTP na HTTPS.

Stále si nevíte rady? Zeptejte se nás, jak na problém s nezabezpečeným webem. Pomůžeme ochránit i váš web!