Hlavní navigace

Nový MateBook má důmyslný dotykový displej

 Autor: Huawei
Pro použití v práci nebo ve volném čase nabízí Huawei MateBook pohlcující zážitek ze sledování s typickým FullView displejem, který má po stranách úzké rámečky, jež poskytují pohlcující zážitek ze sledování. Novinka nabízí dotykovou podporu a obnovovací frekvenci displeje 90Hz, která vám umožní plynulejší prohlížení. Zároveň podporuje spolupráci na více obrazovkách a nabízí tak ještě chytřejší zážitek.
Komerční sdělení
25. 11. 2021

Sdílet

Tohle si za rámeček nedáte

Existuje jen málo dostupných řešení pro zvýšení poměru obrazovky k tělu smartphonů a notebooků. Kamera pod obrazovkou, je jedním z funkčních řešení. To však může ohrozit rozlišení displeje a specifikace předního fotoaparátu. Jak tedy může Huawei MateBook 14s dosáhnout tak vysokého poměru obrazovky k tělu? Bez předního designu „Punch Camera“ to nejde. Nejen, že obsahuje přizpůsobenou PCB malé kamery, která měří pouze 2,25 mm na šířku, což z ní dělá jeden z nejmenších kamerových modulů v oboru. Na horním rámu tak můžete nalézt IR kameru 720P pro rozpoznávání obličeje, aby si stále zachoval vysoký poměr obrazovky k tělu, což vám umožní se ještě lépe ponořit do obsahu.

Displej s velkým rozlišením

Ať už se díváte na obrázky nebo sledujete video ve vysokém rozlišení, budete mít dojem, že obsah ožívá. To jen díky displeji, který podporuje rozlišení 2,5K (2520 x 1680) a nabízí vynikající hustotu pixelů při 213 ppi pro zobrazení i těch nejmenších detailů. Nabízí to nejlepší rozlišení a dokáže vykreslit 1,07 milionu barev s podporou 100% barevného gamutu sRGB3, kontrastnímu poměru 1500:1 a špičkovému jasu 400 nitů. Nechte se unést displejem, který má vše vyzobrazené do detailů.

MKT MateBook 14s Product Image Gray 12 PNG 20210701

Všestranné ovládání

Vysoce kvalitní obrazovka se vyznačuje vysokou propustností, velkou lomivostí a také tolerancí vůči korozi, teplotě a žloutnutí. Spolu s 10bodovou podporou více dotyků  poskytuje MateBook 14s pohodlí jako na váš chytrý telefon. Tato funkce se bude hodit zejména při zpracovávání úkolů v aplikacích nebo při spolupráci na více obrazovkách.

Pohodlí i pro oči

Kromě zobrazení obsahu ve vysokém rozlišení a živosti, poskytuje notebook hardwarové řešení pro odfiltrování modrého světla, které je škodlivé pro oči. Ve srovnání s tradičním řešením na softwarové úrovni nejenže nevyžaduje žádné ruční nastavení, ale také umožňuje displeji reprodukovat autentické barvy bez žlutého odstínu. Prošel certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light a zároveň získal i TÜV Rheinland Flicker Free Certification. Displej zmírňuje únavu očí a zejména při dlouhém užívání je tak chrání.

Nový notebook je také vybaven světelným senzorem. Ať už sledujete videa s vypnutými světly nebo pracujete ve slabě osvětleném prostředí, MateBook 14s dokáže vnímat okolní světlo a podle toho upravuje správnou úroveň jasu.

Co nového ještě vyšlo?

Do rodiny Huawei monitorů se přidaly MateView GT 34” a MateView GT 27”, dva unikátní herní monitory, které pokračují v inovativním duchu řady Mate a zároveň zdědily DNA rodiny GT. MateView GT je ultra zakřivený monitor 1500R s vysokou obnovovací frekvencí 165Hz  poskytuje jedinečný zážitek s výkonnými audiovizuálními prvky. Zakoupit ho můžete už nyní na eshopu Huawei, v ostatních obchodech bude k dostání od pondělí 29. 11. 2021.