Hlavní navigace

Pořiďte si kvalitní webovou prezentaci

Zdroj: Redakce

Co je při výběru dodavatele důležité? 

Komerční sdělení
29. 9. 2013

Sdílet

Při výběru odborné firmy se informujte především na to, zda vám web bude navržen podle šablony, na využití SEO pravidel, zkontrolujte stránku s referencemi, ale hlavně: pokud to myslíte s využíváním internetu jako propagačního média vážně, vyplatí se vybrat firmu, která vám nabídne webovou prezentaci s redakčním systémem. Větší část prezentace budete schopni upravovat svépomocí, a nebudete do budoucna potřebovat žádné programátory. Můžete editovat obsah svých stránek sami a to jen se základními znalostmi práce s textovým editorem.

Potřebujete nové webové stránky? Více informací na www.inPage.cz 

Jednoduchá webová prezentace na míru s 20% slevou

Na českém trhu výhodně nabízí komplexní servis v oblasti tvorby www stránek jeden z hlavních poskytovatelů internetových služeb v České republice, firma ZONER software a.s.  Společnost tvoří webové stránky snadno ve známém a oblíbeném redakčním systému inPage na základě konkrétních požadavků a přání zákazníků. Služba inPage zahrnuje více variant:

Balíček služeb ZÁKLAD je vhodný pro všechny, kteří mají pro web připraveny vlastní podklady (texty, obrázky, soubory, atd.), ze kterých je možné ve velmi krátké době vytvořit jedinečnou webovou prezentaci. Základní verzi balíčku pro vytvoření stránek si můžete pořídit v akci již za 2 390 Kč/rok. V ceně balíčku je kompletní hostingový program na jeden rok včetně elektronické pošty, registrace nové domény nebo automatické prodloužení již registrované domény a registrace stránek do katalogů a vyhledávačů. Máte-li zájem o kompletní vytvoření www stránek z dodaných textů, bude pro vás spíše výhodnější pořídit si balíček KOMPLET. Veškerý obsah na stránkách je přehledně strukturován a z hlediska SEO jsou texty optimalizovány pro CZ vyhledávače. Balíček KOMPLET je nyní k dostání za speciální podzimní cenu 3 990 Kč/rok.

Redakční systém inPage Vám do budoucna umožní pohodlně upravovat obsah většiny stránek prezentace, měnit nebo doplňovat fotografie, rozšiřovat prezentaci o další stránky či aktuality, a to vše bez programátorských zkušeností a dalších nákladů na úpravy stránek. 

 

Stránky vytvořené v inPage. Další ukázky webů naleznete na www.inpage.cz/top/

 

NÁŠ TIP! 

Zvládnete webové stránky vytvořit sami? Za akční cenu 600 Kč si snadno pořídíte vlastní webové stránky nebo e-shop. Zjistit více>>

Pro více informaci kontaktujte zákaznickou podporu společnosti ZONER software na tel. 603 196 637 nebo e-mailu admin@zoner.cz.

* Cena za balíček se hradí pouze při první objednávce. V následujícím a každém dalším roce se hradí pouze cena programu inPage STANDARDUvedené ceny bez DPH.