Hlavní navigace

Přes 5 500 audioknih nabitých emocemi

Zdroj: Audiotéka.cz
Červen je měsícem audioknih, a proto si pro vás Audiotéka připravila pořádně nabitou spršku emocí. Celý měsíc se totiž bude nést na vlnách radosti, dojetí, překvapení... Každý týden bude v akci za 99 Kč nových 8 titulů, které budou budit jinou dávku pocitů. Připravte se, bude to jízda!
Komerční sdělení
8. 6. 2020

Sdílet

Co k tomu potřebujete? Pokud ještě nemáte na Audiotéce založený účet, zaregistrujte se a pak už jen libovolně poslouchejte. Bude na vás čekat více než 5 500 audioknih dostupných v češtině, ale i v angličtině či němčině. Je jen na vás, jestli máte chuť na thriller, sci-fi nebo literaturu faktu. Tituly je možné stáhnout do mobilu ve formátu MP3 a poslouchat i offline. Pokud bojujete s pamětí, je možné stahovat také po částech nebo mazat již poslechnuté pasáže. A pokud ještě nevíte, jestli vás audioknihy osloví, můžete vyzkoušet i celé kapitoly dostupné zdarma.

Výběr titulů pro druhý červnový týden (8. 6. − 14. 6. 2020)

Jelikož je červen s audioknihami neodmyslitelně spojen, přinášíme vám ten nejlepší výběr zlevněných titulů pro aktuální týden. Oslavte tak tento měsíc společně s Audiotékou a zažijte všechny tváře emocí.

Stručná historie času

Pokud máte chuť na audioknihu, která vás donutí zamyslet se, není nic lepšího než netroškařit a dumat rovnou nad podstatou vesmíru. Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? A co cestování časem? To jsou otázky, které nesou v sobě již po staletí neskutečnou hloubku a všichni velikáni historie, ale i současnosti tyto odpovědi bezpochyby hledali. V této audioknize se nám snaží co nejsrozumitelněji tyto odpovědi přiblížit sám Stephen Hawking, jeden z nejvýznamnějších vědců, matematik a astrofyzik. Není se tak čemu divit, že tato publikace byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků a stala se světovým bestsellerem.

komerční audioteka cnews strucna historie casu 1200x675 Audiokniha - Stručná historie času (zdroj: Audiotéka.cz)

Mrtvý klíč

Smrtící kolotoč událostí, i tak by se dal popsat detektivní thriller, Mrtvý klíč. Clevelandská banka, která spravuje peníze těch nejvlivnějších lidí se ocitá v ohrožení. Existuje totiž univerzální tajný klíč, se kterým je možné dostat se až k tajemstvím nejvyšších špiček městské hierarchie. Korupce, lži, krádeže, a ještě mnohem více... to vše může být najednou odhaleno. A to nikdo nechce. Nebo alespoň nikdo ze samotných aktérů této zločinecké skupiny. Kdo z nich bude mít ruce poskvrněné krví? A vyvázne někdo živý? O dostatečnou dávku napětí nebude zajisté nouze…

Hvězdná pěchota

Pro milovníky fantasy a sci-fi žánru bude Hvězdná pěchota zajisté tou správnou volbou. Ocitnete se ve světě galaktických bojů kosmické pěchoty. Lidstvo je v ohrožení, a tak je třeba jednat! Nejbrutálnější planetární bitvy, fyzicky i psychicky vyčerpávající výcvik mariňáků, cesty napříč galaxií i válka s brouky. To vše v tomto titulu bezpochyby najdete, avšak tento příběh vám nabízí ještě něco navíc. Donutí vás zamyslet se nad etickými zásadami, jako je morálka a svoboda.