Hlavní navigace

Pronajměte si zdarma tiskárnu a plaťte pouze za to, co vytisknete

Zdroj: Redakce

Ona zmíněná „výhodnost“ se skrývá nejen v prodeji prověřených předváděcích a repasovaných zařízení, ale především v jejich bezplatném pronájmu.  V nabídce jsou však i další možnosti, jak si náklady na tisk ještě více „zpříjemnit“.  

Komerční sdělení
7. 10. 2013

Sdílet

Tarif nebo kredit?

Orientace na novém portálu je snadná a přehledná, na první pohled srozumitelná i pro laika. Pronájem tiskových zařízení je rozdělen do dvou „telefonních“ nabídek, Tiskového tarifu a Tiskového kreditu.

„Tiskový tarif“ ocení zejména menší firmy, které nechtějí do tiskařské techniky příliš investovat. Zařízení si zákazník jednoduše smluvně pronajme. Smlouva mu zajistí záruku a servis po celou dobu trvání pronájmu, stejně jako službu dodávky tonerů a papíru. Zákazník zaplatí pouze za to, co vytiskne. Cena je 50 hal. za černobílou A4, 2,3 Kč za barevnou.

U „Tiskového kreditu“ začínají ceny na 60 haléřích za černobílou A4, resp. 2,5 Kč za barevnou. Uskutečněné výtisky jsou pak odečítány z předplaceného kreditu (minimálně 5 000 korun). „Kredit“ ocení zejména ti, kteří si chtějí pronájem nejdříve vyzkoušet nebo potřebují zajistit tiskové zázemí jen krátkodobě, například na jednorázové akce typu konference apod.

 

Cílová skupina – menší firmy, ale i notáři nebo lékaři

Nabídka pronájmu cílí převážně na menší firmy, živnostníky a další samostatně činné profese. Spolehlivý a bezstarostný tisk, kopírování a skenování za příznivé ceny by mohlo zaujmout třeba notáře či lékaře.

Mezi hlavní výhody těchto přístrojů patří levný provoz. Kromě toho především zařízení formátu A3 nabízí velmi bohaté funkční vybavení  - přehledné dotykové ovládací panely v češtině, tisk na velký formát, oboustranný tisk, bohaté možnosti skenování pokud jde o formáty souborů, síťové připojení nebo možnost provozu pro více uživatelů. Jde skutečně o profesionální zařízení, k nimž se vážou také profesionální služby, zajišťující bezproblémový provoz.

 

Široká prodejní nabídka

Portál chytrytisk.cz si klade za cíl oslovit především ty potenciální klienty, kteří dnes řeší své potřeby tisku většinou nákupem malé tiskárny nebo většího multifunkčního zařízení prostřednictvím e-shopu.

V současné době nabízí k prodeji více než 140 repasovaných tiskáren a multifunkcí značky Konica Minolta. Soubor s nabídkou lze také jednoduše stáhnout, v klidu projít a v případě zájmu nezávazně kontaktovat provozovatele.  Výběr čítá jak malé stolní tiskárny A4, tak i větší multifunkční stroje formátu A3. Ceny začínají od 990 Kč.

Kvalita prověřena

Část zákazníků se na použitá, byť repasovaná zařízení, dívá tak trochu skrz prsty. Konica Minolta nabízí prostřednictvím portálu chytrytisk.cz půlroční záruku v případě prodeje zařízení nebo prodlouženou záruku po dobu jejich pronájmu. Kromě toho garantuje u všech přístrojů ověřený původ, značkový servis, dobrý technický stav a před dodáním také odpovídající seřízení.

V nabídce jsou jen prověřená zařízení z předváděcích akcí a showroomů nebo ze zápůjček a vrácených nájmů.