Hlavní navigace

Půjčky aneb jak na rychlé peníze bezpečně

Zdroj: Vahan Hambardzumjan / Shutterstock.com
Určitě to znáte. Potřebujete rychlou finanční injekci a do výplaty je ještě daleko. Pokud nejde o pár korun, kter
Komerční sdělení
25. 4. 2022

Sdílet

é si půjčíte od rodiny nebo kolegy v práci, přichází na řadu půjčky, které vám potřebné peníze zajistí. Po jakých půjčkách ale sáhnout, jestliže peníze potřebujete opravdu rychle, a hlavně bezpečně? Poradíme.

Půjčky od nebankovního poskytovatele

Pro půjčky se už dávno nechodí jen do banky. Obzvláště, pokud chcete mít peníze na účtu ještě týž den, případně v den následující. S opravdu rychlými půjčkami totiž nepřichází banky, ale především nebankovní poskytovatelé, kteří vám je dokáží sjednat bez zbytečné byrokracie a plně online.

A jak takové sjednání půjčky vypadá? Vyberete si poskytovatele online půjček a navštívíte jeho webové stránky. Vyplníte formulář pro online sjednání půjčky, přidáte kopie dvou dokladů totožnosti, třeba občanského a řidičského průkazu, a pak už jen počkáte na schválení. To bývá v bezproblémových případech velmi rychlé a peníze tak můžete mít na účtu ještě v tentýž den.

Bezpečně a rychle až čtvrt milionu

Další výhodou půjček u nebankovních společností je kromě rychlosti vyřízení také to, že poskytovatel nehodnotí, na co peníze použijete. Bez problému tak můžete získat až čtvrt milionu a je jedno, zda z peněz zaplatíte rekonstrukci pokoje nebo třeba několik menších elektrospotřebičů.

Na rozdíl od nespolehlivých půjček na ulici máte jistotu, že podmínky budete vždy znát předem a nepřekvapí vás ani žádné skryté poplatky. V online formuláři ihned uvidíte, jaké budete mít měsíční splátky a také jakou částku zaplatíte celkem. Pokud si vyberete nebankovního poskytovatele, který je licencovaný Českou národní bankou, máte jistotu bezpečné půjčky.

Řádné splácení je základ

Dokážete řádné splácet? Pak jsou pro vás rychlé půjčky ideální. Svou schopnost splácet stanovenou částku byste si samozřejmě měli spočítat před samotným sjednáním půjčky a ušetřit si pak případné starosti. K půjčkám byste totiž měli vždy přistupovat zodpovědně, nestačí jen umět vyplnit online formulář a naskenovat osobní doklady.

Pokud víte, že vám čísla vychází a zároveň nemůžete postupně šetřit, protože peníze potřebujete na účtu opravdu ihned, je pro vás rychlá půjčka vhodným řešením. Pak už stačí jen vybrat vhodného poskytovatele, který vaši žádost rychle vyřídí, ať můžete peníze využít co nejdřív.