Hlavní navigace

Renovovaná technika od Refurbished vás překvapí nízkou cenou a vysokým výkonem

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
20. 5. 2019

Sdílet


Nový notebook, pokud si chcete koupit opravdu výkonný a spolehlivý stroj, vás může přijít na velké množství peněz. Pokud nechcete slevovat ze svých požadavků, ale ani finančně vykrvácet, e-shop Refurbished přichází se zajímavou alternativou. Jde o slovenský projekt, který nedávno vstoupil i na český trh a specializuje se na prodej renovované techniky. Jeho posláním je šetřit nejen peněženky svých zákazníků, ale i životní prostředí.

Za stejnou cenu daleko víc muziky

A nejen muziky. Za cenu nových plasťáků, neboli levných plastových notebooků, totiž můžete mít renovovaný stroj business třídy s hliníkovým tělem a opravdu výkonnými komponenty. Na Refurbished najdete ty nejlepší kousky značek HP, Dell, Lenovo nebo Fujitsu-Siemens. Naprostá většina notebooků má minimálně 8 GB RAM, procesory i5 a SSD disk. To zní mnohem lépe, než plastový model za podobnou cenu v běžném obchodě. Těšit se můžete také na úplně novou klávesnici s českou diakritikou, kterou je při renovaci vybavený každý notebook. Za ušetřené si pak můžete koupit něco dalšího, co vám udělá radost.

Renovované techniky se nebojte

A co že to je ta renovovaná technika? Pozor, nejedná se o repasovanou elektroniku, a proto nemusíte mít obavy, že kupujete nějaký pokažený nebo opravovaný kus. Společnost Refurbished pracuje s technikou, která je ve 100% stavu, takže většinou ani nepoznáte, že máte v rukou použitý kousek. Překvapit vás může jedině cena, která je až dvě třetiny nižší, než u nového zařízení.

Jednotlivé komponenty pak projdou rukama zkušených specialistů na renovaci, kteří je zkontrolují, vyčistí, připravují české klávesnice, nahrávají software, testují a leští tak, aby byly na co nejvyšší úrovni jak po funkční, tak vizuální stránce.

Jen 5 % všech zařízení vyžaduje výměnu komponentů – a stroje po takové výměně jsou ještě více testované. Že je renovovaná technika budoucností dokazuje i to, že za loňský rok prodala firma na Slovensku více než 35 tisíc kusů renovované výpočetní techniky.

Rychlý servis a záruka až 5 let

A kdybyste přece jen váhali, zda „pro jistotu“ nekoupit úplně nový kus, nabízí společnost při koupi další množství výhod – samozřejmostí je dvouletá záruka, kterou si můžete prodloužit až na pět let, opravdu rychlý servis, eko balení a široká síť partnerů. U těch si můžete svůj vybraný kousek nejen prohlédnout, ale také vyzkoušet.

Refurbished podporuje malé prodejny u nás i na Slovensku

Refurbished se svým konceptem prodeje renovované techniky podporuje klasické malé počítačové prodejny. V Česku mezi nimi získala už 65 partnerů a stále roste. Co ji ale ještě odlišuje od konkurence je její přístup k přírodě. Levné plastové notebooky jsou totiž neekologické a neekonomické. Renovací techniky ušetřila společnost množství přírodních zdrojů – v prvé řadě dává do oběhu techniku, která díky své kvalitě poslouží více než jen pár let, a v té druhé snižuje množství nakoupených nekvalitních plastových notebooků, které by vzhledem k jejich kvalitě - nekvalitě po pár měsících používání skončilo v koši nebo servisu.