Hlavní navigace

Řízení týmů, dat a bezpečné IT infrastruktury v hybridním systému práce

 Autor: Internet Info
Pro zvládnutí řízení informačních toků a lidí při práci na dálku je zavedení užitečných pracovních nástrojů a spolehlivých zabezpečovacích infrastruktur nezbytné.
Komerční sdělení
14. 9. 2021

Sdílet

Pod taktovkou pandemie se z vynucené práce na dálku většina organizací už nevrátila zpět ke každodennímu docházení do kanceláří, což vyvíjí čím dál větší tlak nejen na IT oddělení, ale i na vedoucí týmů a manažery. Hybridní model práce tak akceleruje trendy, které se objevily ve druhé polovině loňského roku: přechod na cloudový software, virtuální řešení a automatizace, a to vše doplněné o analytiku pro měření efektivity těchto řešení.

Konference Podnikové IT nástroje a řešení pro hybridní práci si klade za cíl zmapovat tyto trendy a poradit vám, jak je zvládnout a zavést i ve vaší firmě.  Akce proběhne 22. září online a je určena nejen pro všechny IT specialisty, ale i vedoucí týmů, manažery a HR oddělení. Registrovat se můžete zdarma.

Na jaká témata se zaměříme:

Komplexní rezervační systém pro Smart Office ušetří náklady

roman ledvoruch 1 Roman Ledvoruch

Roman Ledvoruch ze společnosti UNICORN představí komplexní rezervační systém, který podporuje chytrou kancelář i v hybridním systému práce. Aplikace vám ze sesbíraných dat pomůže přinést optimalizační opatření, která přinášejí provozní úspory.

Budování bezpečné IT infrastruktury nejen v prostředí ZERO TRUST

michal stejskal 1 Michal Stejskal

Systém DRAM je základním stavebním kamenem pro vybudování spolehlivé infrastruktury bezpečného přístupu uživatelů k internetovým aplikacím a službám. Vše o jeho integraci a propojení s dalšími systémy se dozvíte v přednášce Michala Stejskala z NEWPS.CZ.

Mějte komunikaci pod kontrolou, automatizujte a reportujte

vladimir uher 1 Vladimír Uher

Vladimír Uher z firmy Daktela představí efektivní omnichannel řešení, které umožňuje spravovat více komunikačních kanálů z jedné aplikace, ať už jde o telefonní hovory, emaily, SMS, webchaty či sociální sítě. Seznámí vás rovněž s možností automatizace procesů včetně využití chatbotů či voicebotů.

Právní aspekty hybridních forem práce

jana pattynova 1 prev Jana Pattynová

Renomovaná advokátka Jana Pattynová přiblíží právní úskalí a výzvy spojené s nasazováním nových technologií a IT nástrojů. A to zejména v souvislosti s ochranou soukromí, pravidly kybernetické bezpečnosti i dalšími pracovně-právními aspekty souvisejícími s kontrolou výkonu zaměstnanců.

Úkolování a kontrola lidí v hybridním režimu práce

vojtech bednar 1 Vojtěch Bednář

Jak zvládnout lidi v hybridním režimu práce? Jak rozdávat úkoly, jak si udržet kontrolu nad zatížením podřízených, jak jim dát zpětnou vazbu, jak je ocenit a co dělat, když nepracují, jak by měli? To vám přehledně, systematicky a na základě zkušeností nejen z pandemie ukáže Vojtěch Bednář ze společnosti Firemní sociolog.

Nastavení mysli lídrů v hybridním prostředí

Jak by měl lídr týmu a organizace smýšlet o práci v hybridním prostředí, na jaké možné nevědomé předsudky může narazit a jak se jim vyvarovat? Jaké nové kompetence potřebujeme rozvinout, abychom uspěli v nových podmínkách na trhu? O to se s vámi podělí Cristina Violeta Muntean z Media Education CEE.

cristina muntean 1 Cristina Muntean

Pojďte se s námi posunout dál, přihlaste se na konferenci Podnikové IT nástroje a řešení pro hybridní práci. Program akce si můžete prohlédnout na stránkách TUESDAY.cz a pak se pohodlně zdarma zaregistrovat. Sejdeme se online v 9 hodin.

Zlatým partnerem konference je UNICORN, stříbrnými partnery jsou společnosti Daktela a NEWPS MARKETING. Organizátory akce jsou odborné weby CIO Business World, Computerworld, Lupa.cz a Podnikatel.cz.