Hlavní navigace

S cashbackem koupíte levněji všechno. Od oblečení po elektroniku

Zdroj: Pexel.com
Díky cashbacku můžete nakupovat na internetu levněji kdykoliv. Založte si profil na Tipli a přestaňte čekat na Black friday.
Komerční sdělení
5. 3. 2021

Sdílet

Jestli nakupujete často online, máme pro vás tip, jak ušetřit kdykoliv a na čemkoliv: cashback od Tipli.cz. V tomto případě se cashbackem myslí odměna za nákup v podobě několika procent z ceny. Ve své podstatě se jedná o jednoduchou službu využívající principy affiliate marketingu.

Abyste mohli dostávat zpět peníze z nákupu, stačí se bezplatně zaregistrovat na Tipli a nákupy pak začínat na tomto webu. Tím, že si do daného e-shopu prokliknete právě odsud, dáváte najevo, že vás jako zákazníka přivedlo Tipli. A to chcete, protože za každého přivedeného zákazníka (resp. zprostředkovaný nákup) dostane Tipli provizi, o kterou se se zákazníkem rozdělí. Což je právě odměna za nákup, kterou dostanete. Jednoduché a geniální.

Nakupujete, když chcete vy

Kromě jednoduchosti je nakupování s cashbackem fajn minimálně ještě díky jedné věci: Nezáleží, kdy nakupujete. Nejste vázaní na marketingové rozmary prodejců a ušetříte bez ohledu na to, zda je zrovna povánoční výprodej nebo černý pátek. Prodejci se samozřejmě mohou rozhodnout spolupráci s Tipli ukončit, ale obchodů na Tipli spíš přibývá, než že by tomu bylo naopak.

Tipli titulní 1200x675px vozík na notebooku Pexel.com Tipli

Džíny nebo grafika, je to jedno

Na Tipli najdete téměř 900 obchodů, u nichž získáte cashback, je tedy vcelku jedno, jestli si chcete koupit rifle na Sinsay, nebo se snažíte ušetřit při koupi nové grafiky. Nemusíte dokonce kupovat ani fyzické předměty, Tipli totiž nabízí cashback také za služby. Například zabezpečení od NordVPN získáte s odměnou až 30 %. Jenom nesmíte zapomenout začít nákup právě proklikem z Tipli. Jestli se ale bojíte, že přesně tohle se vám uhlídat nepodaří, stáhněte si do prohlížeče doplněk Tipli. Automaticky vás upozorní, když budete na partnerském e-shopu. Peníze zpět z nákupu si pak zajistíte jedním klikem ve vyskakovacím okně.

Vše pro práci z domova

Taky jste teď nuceni pracovat z domova a pomalu se smiřujete s tím, že se to asi jen tak nezmění? V tom případě je nejvyšší čas zařídit si domácí kancelář. Jejím centrem by měl být kvalitní stůl. Dobře uděláte, když se ho rozhodnete pořídit např. od Sconto nábytek, protože Sconto najdete na Tipli a tudíž dostanete část peněz zpět. Pro kancelářskou elektroniku se pak mrkněte třeba na Mironet. Nejjednodušší ale je najít si na Tipli kategorii Elektro a PC a vybírat přímo podle výše cashbacku. A jestli potřebujete novou košili, abyste na videohovorech vypadali k světu, nepochybně uspějete v nabídce obchodu About You, ve kterém dostanete zpět až 7,5 %.