Hlavní navigace

Samsung Galaxy Watch Active: Hodinky pro náročný životní styl

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
2. 4. 2019

Sdílet

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active na první pohled zaujmou svým designem. V jednoduchosti je krása. Čistý a účelný zevnějšek hodinek nechává vyniknout novým funkcím navrženým pro jednoduchou správu rozvoje tělesné a duševní kondice a pohody.

Nestresujte se stresem

Galaxy Watch Active jsou navrženy tak, aby svému majiteli pomohly najít cestu k pohodovému životnímu stylu a rovnováze mezi pracovním a osobním životem. Pro každého z nás to znamená něco jiného, Galaxy Watch Active proto sledují všechny důležité aspekty vašeho života. Průběžně monitorují a analyzují data o fyzické aktivitě, kvalitě spánku a míře stresu, a jsou tak schopné dlouhodobé analýzy celkového zdravotního stavu.

Tato data dokáží vyhodnocovat i v reálném čase, což se hodí ve chvílích, kdy na vás „všechno padá“. Hodinky vám v takové situaci řeknou stop dřív, než bude pozdě, a pomocí jednoduchých dechových a relaxačních cvičení vám pomohou uvolnit napětí a získat ztracenou koncentraci. Zvládání stresu je díky možnosti jeho automatického měření o poznání méně stresující.

Pro aktivní život

Další praktickou novinkou Galaxy Watch Active je funkce automatického rozpoznávání fyzické aktivity. Před zahájením sportování se tak už nebude stávat, že monitoring zapomenete zapnout. Hodinky navíc rozeznají, jestli zrovna běžíte, jedete na kole, veslujete, nebo provádíte dynamický trénink. Manuálně si pak můžete vybrat sledování dalších více než 39 aktivit, nastavit k nim své cíle a sledovat pokrok.

Galaxy watch active Galaxy watch active

Galaxy Watch Active obsahují oblíbené aplikace jako Under Armour, Spotify a Strava. Prostřednictvím virtuálního asistenta Bixby můžete hodinky ovládat hlasem. Na aplikace nebo hudební soubory je v hodinkách prostor o velikosti 4 GB.

Hodinky Galaxy Watch Active jsou voděodolné do hloubky až 50 m, nechybí jim vojenská certifikace MIL-STD-810G, GPS a bezdrátové nabíjení.

Styl za každé situace

Ač můžou Galaxy Watch Active působit spíše sportovním dojmem, stejně dobře se hodí i k formálnějšímu oděvu. Řemínky budou k dostání v osmi barvách, „zavěsit“ si ale hodinky Watch Active můžete i na řemínek vlastní.

Největší změnou oproti předchozí generaci Galaxy Watch je chybějící otočná luneta. Galaxy Watch Active jsou díky tomu lehčí a kompaktnější, což při každém dalším tempu ocení například plavci. Ovládání hodinek se odehrává na ciferníku tvořeném dotykovou AMOLED obrazovkou s vysokým rozlišením 360 x 360 bodů o průměru 28 mm a pomocí dvou tlačítek na jejich pravé hraně.

Hodinky Galaxy Watch Active je možné spárovat s telefony se systémem Android (minimálně verze 5.0 a 1,5 GB RAM) a iOS (iPhone 5 s iOS 9 a vyšší).