Hlavní navigace

SuperVáclav spustil Superstránku pro každého

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
23. 11. 2011

Sdílet

Ruch okolo SuperVáclava ještě nějakou dobu pokračoval, ale každá pohádka má svůj konec. Před několika týdny jsme se dozvěděli, že šlo o reklamní kampaň hostingové společnosti Active 24, kterou připravila agentura Loosers. Nyní ovšem SuperVáclav ožívá znovu. Reinkarnace SuperVáclava už nemá podobu nových videotaškařic, ale webové služby, kterou hrdina propaguje. Superstránka.cz umožňuje jednoduché vytvoření osobní prezentace a na vlastní doméně. Za cenu 238 Kč ročně tak získáváte vlastní doménu v kombinaci s propracovaným editorem, díky kterému je vytvoření efektní webové prezentace skutečně hračkou.

Superstránka

Editor není určen pro tvorbu rozsáhlých webů - můžete s ním postavit jednu stránku, ale pro účely osobní prezentace a díky jeho zajímavým možnostem to stačí. Autoři sází na fakt, že množství textu je v dnešní době spíše kontraproduktivní a tak textu lze na stránku umístit skutečně jen přiměřené množství. O to bohatší jsou možnosti svázání vaší prezentace s různými multimédii.

Superstránka

Vaši stránku je možné propojit s Facebook účtem, Twitterem nebo zobrazit váš profil ze služby Linkedin. Po propojení s galeriemi Picasa, Flickr nebo Rajče se budou zobrazovat odkazy na vaše poslední fotoalba včetně náhledu. Stejně snadno lze přidat výpis z libovolného RSS feedu nebo galerii videí na YouTube.

Možnosti vizuálních úprav jsou široké – můžete měnit velikost, typ a barvu použitých fontů. Podobně snadno lze měnit obrázek na pozadí nebo motiv vaší vizitky. Díky těmto možnostem nabízí Superstránka jednoduché a efektivní vytváření osobních webových prezentací.

Superstránka