Hlavní navigace

Už brzy! Nový smartphone od Huawei přijde na Evropský trh

 Autor: Redakce
Rok 2021 byl jiný v mnoha věcech, mimo jiné i v tempu uvádění nových smartphonů na trh. Jeden z přdních výrobců chytrých telefonů Huawei  je zatím ohledně uvádění nových smartphonů spíše potichu. To se však už koncem října změní. Koncem října uvede, novinku na kterou všichni tolik čekali.
Komerční sdělení
13. 10. 2021

Sdílet

Společnost Huawei působí v oblasti spotřebního zboží od roku 2011. Posledních 10 let společnost neustále investuje do výzkumu a vývoje svých spotřebitelských produktů. Právě v oblasti chytrých telefonů byla společnost Huawei průkopníkem mnoha technologií a designu, které jsou stále ještě vidět v dnešních telefonech. Společnost Huawei například jako první představila u telefonu HUAWEI P20 Pro sestavu tří fotoaparátů.

S řadou P30 pak přišel SuperZoom, který spotřebitelům umožnil pořizovat neuvěřitelné záběry s přiblížením, o nichž si mysleli, že nejsou u smartphonů možné. A tyto dva jsou jen špičkou ledovce. Podle společnosti Huawei v současné době slouží 730 milionům uživatelů a propojuje 1 miliardu zařízení po celém světě. Tato čísla svědčí o úspěchu společnosti Huawei a důvěře, kterou v ni spotřebitelé mají.

Když si uvědomíme, jak významnou roli hrála společnost Huawei v posledních letech, je její absence ještě zvláštnější. Společnost však zůstává oddaná spotřebitelům a mezinárodním trhům a má v rukávu novinku a nemůže se dočkat, až ji ukáže světu. Ve skutečnosti se Huawei chystá představit nový smartphone ještě letos v říjnu.

Co je to řada HUAWEI nova?

Pokud nejste vášnivými fanoušky značky Huawei, je velká šance, že jste o řadě Huawei nova Series ještě neslyšeli. Řada HUAWEI nova Series, která se vyrábí již šestým rokem, se profiluje jako vlajková loď mezi smartphony se stylovým designem, skvělým fotoaparátem a delší výdrží baterie. Pojďme se podívat hlouběji a zjistit, co Huawei nova nabízí.

Základem řady HUAWEI nova je inovace. Řada HUAWEI nova od samého počátku vždy nabízela jedny z nejlepších technologií - včetně designu, fotoaparátu, řešení rychlého nabíjení, aplikací a dalších - které Huawei od svého vzniku v roce 2016 nabízí.

Nový smartphone Huawei bude vynikat tenkým a lehkým designem, stejně jako předchozí modely tradice řady HUAWEI nova Series nova 5T a HUAWEI nova 7. S řadou nova se Huawei stal průkopníkem funkcí zkrášlování s umělou inteligencí, které posouvají selfie na novou úroveň. S touto řadou mají zákazníci také přístup k široké škále úžasných technologií Huawei, jako je například Super Night Mode, softwarové optimalizace, skvělá baterie s podporou SuperCharge a další.

Ultratenký design, skvělé fotky i videa za všech podmínek

Z hlediska designu lze předpokládat, že nový HUAWEI nova nezklame. Získáte neuvěřitelné barevné varianty vyjádřené neotřelými texturami vyrobenými inovativními výrobními postupy. Přijde ve zcela novém modelu Starry Blue, který se bude vyznačovat ultratenkým designem těla, díky němuž bude okamžitě rozpoznatelný. S telefonem nova budete pořizovat vysoce kvalitní fotografie a videa i v noci, protože řada HUAWEI nova vždy patřila k těm, které se v oblasti fotografických technologií na úrovni vlajkových lodí objevovaly v počátcích.

Je vybaven fotoaparátem Ultra Vision a novou funkcí kontinuálního nahrávání zepředu/zadu pro snadné vytváření vysoce kvalitních videí. Stejně jako všechny ostatní produkty Huawei je i řada nova protkána inovativní DNA společnosti Huawei a přináší vynikající uživatelské zážitky v různých scénářích použití. Řada nova také umožňuje připojení více zařízení, aby mohla spolupracovat s dalšími zařízeními v rozsáhlém ekosystému Huawei pro všechny scénáře, jako jsou sluchátka Huawei, chytré hodinky, tablety a notebooky.

Těšte se na 21. října

Více o novince z řady nova se dozvíte už 21. října. Označte si kalendáře již dnes, abyste byli mezi prvními, kdo se o tomto vzrušujícím zařízení dozví více.