Hlavní navigace

Výkonné virtuální servery do 55 sekund? Jistota je ZonerCloud.cz

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
5. 10. 2015

Sdílet

Naprostá většina levných poskytovatelů používá hardwarové řešení na vlastních serverech bez jakékoliv redundance. ZonerCloud.cz poskytuje všechny virtuální servery na špičkových technologiích od společnosti DELL. V případě jakékoliv nečekané události je tedy vše zdvojeno. Procesy jsou plně automatizovány pomocí nejlepších hypervizorů světa VMware a Hyper-V. Vše navíc běží na enterprise diskových polích. Ve spojení špičkových hardwarových a softwarových technologií dosahují naše služby oproti jiným poskytovatelům opravdu reálné dostupnosti 99,99%. Navíc vám virtuální server zřídíme již do 55 sekund.

Akce: 2CPU, 2GB RAM a 30GB HDD již od 290 Kč

Rozhodli jsme se, že naše výkonné servery uděláme ještě výkonnější. Díky naší podzimní akci můžete provozovat vaše projekty na virtuálních serverech s výrazně navýšenými parametry. Čeká na vás až 2CPU, 2GB RAM a 30GB HDD již od 290 Kč na měsíc! Vyzkoušejte virtuální servery od ZonerCloud.cz.

ZonerCloud

Hostujte CZ domény na českých serverech

Pro rychlost vašich webových stránek je vhodné mít servery umístěné v blízkosti vašich návštěvníků. Pro české projekty na CZ doménách jsou tedy nejvhodnější servery ve střední Evropě, nejlépe však přímo v České republice. Pro naše virtuální servery využíváme tři datacentra v Brně, která jsou pro minimalizaci výpadků propojena 10 Gb datovou linkou.

Vyberte si váš oblíbený operační systém

Můžete si vybrat z běžně dostupných distribucí Linux jako je Ubuntu, Centos, Fedora, či Debian. K dispozici ale také máte virtuální servery s operačním systémem Windows Server 2012. Pokud jste zvyklí na přívětivost Windows, či potřebujete toto prostředí k běhu aplikací, pak je virtuální Windows server  správnou volbou.

Využijte skvělou podzimní akci a přesuňte vaše CZ domény na opravdu výkonné servery s výrazně navýšenými parametry. Akce je časově omezena, ale parametry vám zůstanou napořád. Navštivte www.ZonerCloud.cz a zřiďte si výkonný virtuální server do 55 sekund.