Hlavní navigace

Wordpress: ideální systém pro jakýkoliv web

Zdroj: Redakce
Wordpress je králem současného internetu. Vyzkoušejte jeho sílu se specializovaným hostingem od CZECHIA.cz. Wordpress byl vydán před 15 lety jako open-source blogovací platforma a do dnešního dne se rozrostl v redakční systém, který je možné využít prakticky k čemukoliv.
Komerční sdělení
26. 11. 2018

Sdílet

Díky tomu jde o nejrozšířenější CMS na současném internetu. Z 10 milionů nejnavštěvovanějších stránek jich v dubnu 2018 používala Wordpress téměř třetina – 30,6 %. Konkurenční platformy Joomla! a Drupal nechal Wordpress daleko za sebou – mají podíl pod 3 %. Celkově Wordpress pohání více než 60 milionů webových stránek.

ZONER software, a.s., provozující projekt CZECHIA.cz, využil Wordpress pro svůj magazín Interval.cz i své firemní webové stránky. Ze světa pak na Wordpressu jedou oficiální stránky Bílého domu, magazín o start-upech TechCrunch, Mercedes-Benz.com i SonyMusic.

obrazek2

Nepřeberné množství doplňků i šablon

Wordpress za své rozšíření vděčí obrovské komunitě, která vytvořila a udržuje velké množství šablon pro změnu vzhledu i plug-inů pro rozšíření funkcí Wordpressu. Výhodou je, že většina těchto plug-inů a šablon je dostupná přímo na oficiálním webu.

obrazek3 WordPress nabízí širokou škálu výhod

Z obyčejného redakčního systému můžete během chvíle udělat něco úplně jiného. Třeba e-shop. Nejrozšířenějším doplňkem, který z Wordpressu udělá elektronický obchod, je open-source systém WooCommerce, pro který existuje spousta dalších doplňků včetně platebních bran. Možnosti Wordpressu však nekončí u e-shopů. Bez problémů naleznete plug-iny, které na vašem webu vytvoří diskuzní fórum, e-learningový systém nebo třeba komunitní stránky.

Wordpress hosting s Czechia.cz

Jako jeden z předních registrátorů a poskytovatelů webhostingových a cloudových služeb sledujeme rostoucí oblibu Wordpressu i na našich serverech. Díky tomu jsme se rozhodli jít našim zákazníkům naproti a vytvořit hosting na míru speciálně pro Wordpress, který obsahuje již předinstalovaný redakční systém. Do tvorby svého webu se tak můžete pustit do 1 minuty od objednání.

Víme, že zmíněná otevřenost systému může být také jeho zranitelností. Hostingový program Wordpress proto předchází známým bezpečnostním hrozbám a obsahuje rozšířené zabezpečení administrace i pravidelné aktualizace jádra systému. Na bezpečnosti si zakládáme, proto Wordpress dostanete včetně předinstalovaného SSL certifikátu zdarma. V případě potřeby vám s čímkoliv poradí naše technická podpora.

Wordpress hosting si můžete objednat s registrací .CZ domény, která je nejrozšířenější doménou v České republice. Doménu .CZ doporučujeme zejména pro tuzemské projekty, protože je pro české uživatele tou nejdůvěryhodnější. Jako registrátor každou .CZ doménu zabezpečujeme technologií DNSSEC, která zamezuje případnému podvržení obsahu útočníkem a chrání tak uživatele vašeho webu, aby vždy dostali ten obsah, který požadovali.