Hlavní navigace

Za poslední rok se e-shop CZC.cz rozrostl více než 3×

Zdroj: Redakce
Internetový obchod CZC.cz před rokem spustil partnerský program pro lokální prodejce elektroniky. Díky tomu se zvýšil počet poboček z původních 10 na nynějších 34. Rozšiřování však nekončí, do konce léta přibydou ještě alespoň tři nové výdejny.
Komerční sdělení
10. 7. 2013

Sdílet

Koncem června vznikla nová pobočka CZC.cz v České Třebové, v květnu přivítali zákazníci CZC.cz nové výdejny v Písku a v Opavě. Tímto tempem se CZC.cz rozrůstá už rok a hodlá v tom pokračovat i nadále. V plánu jsou další tři až čtyři pobočky do konce léta.

Zvyšujícímu se počtu výdejen odpovídá také stabilní obliba osobních odběrů. „Tuto možnost využívá asi 70 % zákazníků, protože si mohou zásilku vyzvednout v čase, kdy jim to vyhovuje - třeba cestou z práce,“ uvedl marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda. Dodal, že nespornou výhodou osobního odběru je také nulové navýšení ceny objednávky.

Cílem partnerského programu je pobočka CZC.cz v každém okrese České republiky. „Oslovujeme zavedené a důvěryhodné regionální prodejce počítačů a elektroniky, kteří zákazníkům v dané lokalitě nabídnou standardní služby CZC.cz i „své“ služby poskytované nad rámec našich výdejen,“ sdělil Šalanda. Může to být doplňkový prodej či třeba opravy elektroniky.

Zdroj: CZC