Hlavní navigace

Za vyzkoušení kvalitního webhostingu nic nedáte

Zdroj: Redakce

(16. 4. 2013, Brno) ONEbit hosting v těchto dnech zařadil do svých služeb možnost vyzkoušet si jejich webhosting zdarma. Každý vlastník webových stránek si tak může zkusit dostupnost, technickou podporu, spolehlivost a další parametry před tím, než se rozhodne službu zakoupit. Tato nabídka platí také pro všechny parkované domény.

Komerční sdělení
16. 4. 2013

Sdílet

Každý uživatel internetu, který se rozhodoval, kam umístí své webové stránky, tuto situaci zná. Stovky poskytovatelů webhostingu inzerují různé služby a je obtížné se v nabídkách zorientovat a vybrat tu nejvhodnější. Ti méně zkušení, kteří nemají vždy přesně definované požadavky, často vyberou řešení, které jim nemusí vyhovovat dlouhodobě. Nejlepší cestou pro uživatele je, když má možnost si produkt sám před jeho zakoupením osahat. Může si otestovat některé služby, které nelze vyjádřit číselně v tabulkách, například zákaznickou podporu nebo fungování pravidelných záloh.

Proto nyní ONEbit hosting nabízí každému zájemci měsíc webhostingu na zkoušku zdarma. Zcela bez závazků. Jednoduše lze vyzkoušet dostupnost, technickou podporu, spolehlivost a další parametry před tím, než se rozhodne službu zakoupit. Tato nabídka platí také pro všechny parkovné domény. K aktivaci zkušebního měsíce se stačí obrátit na technickou podporu, která vygeneruje kód použitelný při výběru libovolného tarifu. V případě spokojenosti si zákazník může služby snadno kdykoliv objednat. V opačném případě není uživateli nic účtováno.

ONEbit hosting klade velký důraz na spokojenost svých zákazníků a proto také nabízí například garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti nebo prodloužení poskytování služeb zdarma při nedodržení smluvní dostupnosti webu.

pohled do serveru serverovna ONEbit serverovna ONEbit

ONEbit hosting

ONEbit působí na trhu od roku 2005. Provozuje služby webhostingu pod značkou ONEbit.cz. Rychle se rozvíjející společnost, které má více než 20 000 klientů a jejich počet stále narůstá, klade důraz především na kvalitu poskytovaných služeb a dlouhodobou spokojenost klientů.

Ocenění:

  • 1. místo v soutěži o nejlepší web IT firmy

                (ocenění vydavatelství CPRESS Media, a.s.)

  • 1. místo v soutěži TOP HOSTINGY

                (kategorie “Nejlepší webhosting PHP + MySQL”)

  • 5. místo v anketě Křišťálová lupa
  • V roce 2010 a 2011 společnost získala prestižní certifikát „Intel® Server Integrator“
  • Společnost je členem programu Intel® Gold Partner