Hlavní navigace

Zabezpečíme váš web nejprodávanějším SSL certifikátem

Zdroj: Redakce
Návštěvník internetu je denně vystaven mnoha bezpečnostním rizikům. Jak ale zabezpečit své stránky, chránit návštěvníky proti útočníkům a posilovat svoji roli důvěryhodného majitele webu?
Komerční sdělení
9. 4. 2013

Sdílet

 

Posílíme důvěryhodnost firmy

Nezabezpečená komunikace přes HTTP protokol umožňuje odposlouchávání dat. Během ní může kdokoliv číst data proudící mezi počítačem uživatele a serverem.  K tomu útočníkovi stačí volně dostupné softwarové vybavení.

Pomůžeme vám jednoduše a rychle se bránit těmto útočníkům a zároveň posílíme vaši roli důvěryhodného a zodpovědného majitele www stránek. Vše díky SSL certifikátu, který zajistí, aby veškerá komunikace proudící mezi vaším webem a návštěvníkem byla zabezpečena a nikdo nebyl schopen zjistit obsah přenášených dat.

Ochrana od 1 Kč denně – certifikát RapidSSL

Největší český prodejce SSL certifikátů www.sslmarket.cz, představuje nejlevnější a nejprodávanější SSL certifikát ze své nabídky pro zabezpečení vašich webových projektů.

Certifikační autorita RapidSSL je osvědčený lídr v oblasti levných SSL certifikátů. Plně důvěryhodný RapidSSL lze díky doménové validaci (DV) získat a nasadit na server během pár minut. Za pár korun si teď může dovolit SSL certifikát pro zabezpečení stránek opravdu každý!

Více informací a objednávka certifikátu RapidSSL >> 

Výhody RapidSSL:

  • Vystaven za pár minut
  • Důvěryhodný pro 99,9 % prohlížečů
  • 30denní garance vrácení peněz
  • Hloubka šifrování až 256 bitů
  • RapidSSL Site Seal pečeť
  • Kvalifikovaná podpora v češtině

Při objednání SSL certifikátu na 4 roky vychází cena za 1 rok pouze 349 Kč + DPH, což je necelá 1 koruna denně.

Pro koho se certifikát hodí

SSL certifikáty jsou dnes standardem v zabezpečení malých i velkých projektů. Hodí se pro všechny, kdo shromažďují prostřednictvím stránek důvěrné údaje, provádí úhrady kartami (např. e-shopy). Naprosto nezbytné je použití SSL certifikátu pro stránky s přihlašovacími dialogy, kde může dojít k získání a zneužití přístupových hesel. Neméně důležité je využití SSL certifikátu v interních systémech a pro zabezpečení firemní pošty (MS Exchange).

SSL certifikáty přehledně a dostupně

Samotná objednávka certifikátu se provádí na sslmarket.cz, kde zároveň najdete nejširší nabídku SSL certifikátů od certifikačních autorit Thawte, Symantec, GeoTrust . S výběrem Vám pomůže průvodce výběrem SSL certifikátu. S pomocí nápovědy a slovníčku pojmů se snadno zorientuje i ten, kdo se s problematikou SSL teprve seznamuje. SSLmarket zároveň umožňuje kompletní správu samotných certifikátů, kterou jinde v Česku nenajdete.

Blog o bezpečnosti a SSL certifikátech

Projekt SSLmarket.cz doplňuje blog s radami, tipy a zajímavostmi o SSL certifikátech a bezpečnosti SSL certifikátů včetně návodů, rad a pravidelných zpráv ze světa on-line bezpečnosti. Více na blog.sslmarket.cz.

Reference

Připojte se mezi společnosti využívající SSL certifikáty.

Máte nějaké dotazy k SSL certifikátům? Rádi vám poradíme na e-mailu, telefonu, nebo chatu. Více informací na SSLmarket.cz, admin@zoner.cz, 603 196 637

SSL market