Hlavní navigace

Zabezpečte i vy své webové stránky SSL certifikátem

Zdroj: Redakce

SSL certifikát chrání provozovatele webu

Komerční sdělení
19. 10. 2015

Sdílet

SSL certifikát zabrání odposlouchávání komunikace mezi vaší webovou stránkou a prohlížečem návštěvníka. Myslíte si, že nesbíráte žádné citlivé údaje? I běžné osobní údaje vašich zákazníků, jako je e-mailová adresa, jméno a bydliště jsou pro hackera cenná kořist. Zaspamovaná e-mailová schránka je drobnost. Vykradené účty jsou větší problém. Jen díky správně nasazenému SSL certifikátu zabráníte odposlechu návštěvníků. Nyní si ukážeme, proč k zabezpečení zvolit SSL certifikát od SSLmarket.cz.

Zoner SSL certifikace

Nejrychlejší vystavení SSL certifikátu v České republice

Vaše projekty zabezpečíte nejrychleji v České republice. Díky přímému napojení na největší certifikační autoritu světa Symantec dokážeme vystavit plně důvěryhodný SSL certifikát RapidSSL nejrychleji v ČR. Rekord je 17 sekund. Naprostou většinu SSL certifikátů s doménovým ověřením vystavíme do pěti minut.

Pomůžeme vám s vystavením a ověřením EV SSL certifikátů

Díky EV SSL certifikátu získáte prestižní zelený adresní řádek. Ten mají uživatelé internetu spojený s bezpečností na internetu. Zelený adresní řádek můžete mít i vy, stačí si pořídit EV SSL certifikát od SSLmarket.cz.

Pomůžeme vám získat zelený adresní řádek co nejjednodušeji. Domluvíme vám konkrétní čas ověřovacího hovoru s pracovníkem certifikační autority. Hovor probíhá standardně v angličtině. Pokud anglický jazyk není vaše silná stránka, domluvíme vám jako jediní v ČR ověřovací hovor s certifikační autoritou v češtině.

 Zoner SSL certifikace

Profesionální zákaznická podpora

V případě jakýchkoliv nesnází při vystavení certifikátu se můžete kdykoliv obrátit na zkušenou a příjemnou zákaznickou podporu. Dokážeme vám pomoci nejen s vystavením SSL certifikátu, ale také s jeho nasazením na váš server.

SSLmarket je Platinum partner CA Symantec. Díky tomu dokážeme s certifikační autoritou vyjednat jakýkoliv váš požadavek rychle a profesionálně.

Poradíme vám s výběrem vhodného SSL certifikátu

Chcete zabezpečit vaše webové stránky? Potřebujete rychlé zabezpečení levným a důvěryhodným SSL certifikátem?  Nevíte si rady s výběrem toho správného certifikátu? Kontaktujte www.SSLmarket.cz

Zoner SSL certifikace